Bloggpaus

Dock en ofrivillig sådan då jag om några timmar pyser till Köpenhamn med min kära mor. Åter igen måndag kväll...

Dejligt!

10 månader:)


Bättre förr? Njaaaa, skulle inte tro det;) Här i april 2006.



Gjort är gjort

De flesta skulle nog kalla mig knäpp, andra inte. Men nu har jag hur som helst gjort det...

Jag har sagt upp mig.


Och vet ni vad? Det känns så j*vla bra att det inte går att beskriva! Som ni vet har inte jag mått så bra den här hösten och jag tror jobbet har gjorde sitt till. Så f r o m 23 dec är jag arbetslös, men förhoppningsvis inte så länge om jag får bestämma. Så nu vet ni hur det ligger till, även Bettan;)


Duvan vs. Securitas

Förutom en fantastisk konsert igår fick jag även bevittna ett ganska underhållande scenario. Tänk er en litet pojk som springer ute i naturen med en hov och försöker fånga fjärilar....Ok?

Byt nu ut den lilla pojken mot en småknubbig (och inte allt för smidig) smidig väktare och fjärilen mot en smått hysterisk duva. Och miljön? Åhléns city i Nordstan...haha. Duvan klarade sig undan, för den som undrar. Trots att det faktiskt var två väktare som försökte fånga den. Vet inte om mina fördomar om att väktare skulle vara lata och lite sega i kolan blev bättre direkt;)



Borttappad

Jag är lost...jag har glömt bort vem jag är och vad jag egentligen vill med livet. Det enda jag är säker på är Kärleken. Så nu finns bara en sak att göra, det rätta. Och det är....

...vänta och se.


Kulturtant och tomtenissa

Ok, diskberget är kvar och dammråttorna likaså...MEN, jag har inhandlat samtliga julklappar och tvättat fyra maskiner så helt oduglig har jag inte varit:)

Däremot hade jag heeelt fel när jag trodde att folk skulle stanna inne p g a tom plånbok så här innan löning. Men jag hittade det jag ville i alla fall. Tänker inte skriva vad eftersom jag vet att Kärleken är här inne och kikar ibland;) V'l hemma hade jag fått såpass mycket julkänsla i kroppen att det slank ner lite risgrynsgröt med kanel till lunch, mmmm.



Sedan har jag för första gången i mitt liv entrat Göteborg konserthus, och det kommer nog bli fler gånger! Var och såg på "The musical world of Bond..James Bond" med Susana. Den lilla spelhajen hade lyckats vinna dem på någon Handelsfest:) Ville inte vara sämre så efteråt var det jag som bjöd på middag på Bryggeriet. Sedan blev det "stylingakuten" på Eklandagatan då Sus skulle på fest men fortfarande gick runt i sina jobbpaltor. Bara att dyka in i min lilla garderob, et voila!

Så nu sitter jag här i min ensamhet och kollar på ett purfärskt avsnitt av ANTM (final dessutom!) och sedan ska jag sätta tänderna i ett tjockt nummer av Elle:) Det var inte igår...

Sorry folks...

...men jag tänker inte gå utanför lägenhetsdörren förrän kl 8 imorgon när det är dags att tvätta. Är så djävulskt trött och satan han själv spelar bongotrummor inuti mitt huvud så jag hoppas Panodilen tar kål på honom. Så både Idolkväll och räkmiddag fick ställas in idag. Men det kommer ju fler tillfällen som tur är!

Har även tagit ett mycket moget beslut angående helgen. För de slantar som återstår av lönen skall det köpas...julklappar! Kan ju knappast bli mindre folk på stan än helgen innan löning, eller? Sedan har jag inte värsta långa julklappslistan heller. Mamma, pappa, Kärleken och...ja där var det slut. Eller ja, mina fem syskonbarn (ja ni läste rätt;)) ska såklart ha några klappar men de inköpen päronen så lägger jag en slant i efterhand. Är oerhört tacksam över att slippa var del av julklappshysterin.

Apropå jul och vinter...Den första snön föll i Gbg igår!:D



Klargörelse

Jag var tydligen lite för kryptisk i mitt förrförra inlägg eftersom min lilla solstråle i Stockholm trodde jag var gravid, haha. Så jag ville bara klargöra för alla (om det nu var någon mer som tänkte tanken) att nej, jag är inte gravid.

Imorgon är det fredagen, tjoho!


Frågan är...

...vad jag ska hitta på i helgen? Sitter här och klurar. Kärleken ska vara borta hela helgen lång och jag måste erkänna att det pirrar lite i dansnerven och det känns som det var evigheter sedan jag träffade någon av mina kära tjejkompisar.

Någon som vill joina mig på dansgolvet i helgen?



Är för ovanlighetens skull inte luspank trots att det är sista helgen innan löning, bäst att passa på;)


Var god vänta

Vänta är det värsta jag vet...likt ett litet barn vill jag att allt ska hända nu, nu, NU! Osis för mig bara att jag är "vuxen" nu och var sak tar sin tid. Men så småningom kommer jag få svar och då är det bara att hoppas att svaret är positivt. Vad det gäller kan jag inte säga för "ryktet sprider sig snabbt" som någon sa idag.

Något jag däremot fick svar på idag var mina blodprover. De var helt normala, men min ämnesomsättning var något lägre än det normala så i slutet av januari ska jag tillbaka och kolla ifall den blivit bättre. Tills dess gäller regelbundna måltider och "riktig" mat. Så tävlingsmänniska som jag är har jag gett mig f*n på att kicka igång hela min kropp till nästa provtagning med hjälp av en massa träning. Wish me luck!


Gårdagen måndag bjöd på riktig vardagslyx i form av cafébesök och biobesök. Den senaste Bondfilmen var inte alls så pjåkig som vissa påstått...men minnesvärd? Nja, knappast. 


Imorgon är det lill-lördag vilket betyder att helgen är nära:) Och att Köpenhamnsresan med mor som går av stapeln den 28 nov inte är riktigt lika långt borta. Ska bli så skönt att komma iväg några dagar. 


Kalashelg

Har haft en sådan underbart lyckad helg så det finns inte. Och den har inte innefattat en endaste droppe alkohol, ännu bättre;) Maten i fredags på Roberto's var mycket god och lokalen var extremt mysig. Rekommenderas för alla nyförälskade par! Eller om ni bara tycker om god italiensk mat såklart.

Efter att Kärleken kommit hem från jobbet igår styrde vi kosan norr ut till Stenungsund. Där avnjöt vi ett x antal räkor med smarriga tillbehör. Likt ett pensionärspar var vi superdupertrötta redan kl 21 och kröp till kojs...

Idag är, som många av er vet, min födelsedag så idag har det varit fullt hus hemma hos päronen. Något annat som är fullt är min mage som blivit "omvänd" och har gått från att inte kunna äta en endaste tugga till att kunna äta allt. Så jag vet precis vem som kommer rulla ner från Johanneberg till jobbet på Masthugget imorgon.

Är som vanligt usel på att använda kameran så det blev inte många bilder att hurra för. Men ni ska i alla fall få en bild på klänningen som jag lovade (en del av den åtminstone;))



Kärleken och jag

Testing, testing...

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/283177/ondigt-vetande?claim=4sgpsa6rpun">Följ min blogg med bloggkoll</a>Fråga mig inte vad jag håller på med...Var inne på bloggkollen och såg att man kunde "få kontroll över sin blogg", mjo vi får väl se hur det går med den saken.

Finally!



Så var det äntligen fredag och ytterligare en arbetsvecka avklarad, tjoho! Och vilken fredag sen...stämplade ut från jobbet kl 12.05 och åkte därefter direkt hem för att laga lunch. Den slank ner, utan illamående den här gången, och sedan blev det en vända på stan för Kärleken ville ha nya pjucks. Hittade ett par riktigt schyssta Dieselkängor på Karltex så nu går han mannekäng här i lägenheten;) Han kan behöva öva sin gång nu när han ska vara sminkmodell och entra catwalken den 27 november, ganska avis måste jag medge.

Eftersom min födelsedag kommer fira hemma hos päronen på söndag har Kärleken bestämt sig för att han ska fira mig ikväll istället:) Har redan fått en gudomligt fin klänning från SamsoeSamsoe (bild kommer så småningom!) och om en timme ska vi traska ner till Roberto's och käka italienskt. Mmmm...

Önskar alla min läsare en riktigt trevlig helg!


Neverending illamående

Säger som Nalle Puh skulle gjort; "Åh, typiskt...". Visst är det skönt att vara hemma tidigt en vardag, men inte p g a illamående! Fick snällt åka hem efter att mackan jag åt till frukost åkt berochdalbana i magen ett x antal timmar:( Snälla ge mig tisdag NU! Då är det dags för vårdcentralen igen. Inte ofta man hoppas att de ska hitta något fel på blodproverna.

Som tur var gjorde jag upptäckten att jag helt missat den senaste säsongen av Project Runway. Så nu är eftermiddag räddad:) Thank you lord for broadband...Kärleken kommer inte hem förrän sent idag, han ska ju rocka catwalken ikväll:D Hoppas, hoppas han åtminstone ett par kort på tillställningen.



Bättre sent än aldrig

Ja, jag VET att jag är dålig på att uppdatera bloggen (nöjd nu "Anonym" som kommenterat förra inlägget?), men bloggen har inte direkt högsta prio när hälsan vacklar. Finns mycket roligare saker att göra...sova, spendera tid i sängen (nej det är inte samma sak;)) och jobba. Ok, jatt obba är inte roligare än bloggen men ett nödvändigt ont om jag ska ha råd med bredbandet, haha.

Lördagskvällen på Hard Rock var i alla fall mycket trevligt! God mat och trevligt sällskap. Fick t o m en liten present av flickorna:) Underbara "dunstövlar" med små änglar på, perfekt för kalla vinterdagar. De kom väl till pass i söndags för då var det verkligen the worst slappdag ever! Regn och rusk hela dagen...lägenheten lämnades endast för hämtning av pizza. Så skönt att göra absolut ingenting ibland, inget jobbigt iaf;)

Igår var dessutom den mest behagliga måndagen på evigheter, slutade redan kl 15! DET är lyxigt om något...Men istället för hemmakväll blev det en utflykt med "svärmor" och co till IKEA för inköp av en riktig soffa till vår lägenhet. Så nu står det tre soffor i vardagrummet. Trångt? Nej, inte alls;P

Idag var det min tur att lura iväg Kärleken och hans lillebror på casting för Sebastian. Så gissa vilka som ska vara hårmodeller och gå visning imorgon..just det,my handsome man:) Lillbrorsan kom också med såklart.

Nu ska jag åter fokusera på det nya avsnittet på Desperate Housewives som visas på den andra dumburken just nu. En serie med tätare intriger får man leta efter. Mumsigt värre...


God kväll

Breakfast for a champ!

Eller rättare sagt var det väl en tidig brunch Kärleken bjöds på när han kom hem från jobbet halv tio i morse. Stod och hängde på låset när Willy:s öppnade kl 9 för att inhandla ingredienser, det ni;) Det blev pancakes med blåbär, banan och vispgrädde till samt chokladmufffins, färskt bröd, juice och te såklart...Tror knappast jag behöver skriva att det var gudomligt gott.

Sedan blev det några timmar span på stan. Ja inte efter killar då, utan efter en outfit för kvällens firande på Hard Rock. Gick la sådär om man säger så. Menhittade åtminstone med mig ett par örhängen och ett skärp. Och en kasse med lite klirrande saker fick jag också med mig hem;)




Ok då...riktigt såhär flashigt var det inte, men nästan!



Grattis x2!

Två enorma grattis till Anna och Kärleken! Är SÅ stolt över "lilla" Anna, detta är stort! Och Kärleken, 22 år...snart gubbe då;) Imorgon blir det trippelfödelsedagsfirande med grabsen och blondinligan, så imorgon ska det dansas! Varning utfärdas för vassa klackar på dansgolvet;)


Två godingar på rad:)




 


Hallå, vart är jag?

Jag saknar den friska, glad Johanna. Hon som alltid har nära till skratt och en massa energi. Och även om det inte alltid var så praktiskt att bli hungrig var tredja timme är det f*n så mycket bättre än att inte vara hungrig alls. Vet inte vart hon håller hus...har inte sett henne på flera månader nu och snart kommer jag kollapsa totalt för min kropp klarar inte av att gå på sparlåga länge till. Tur att Kärleken finns.

Snälla gör mig frisk.


Pensionärshelg

Efter fredagens flytt var kroppen, sinnet, ja alla delar av min kropp helt utslagna. Var visserligen uppe redan kl 8 igår morse och tvättade, men jag gick och lade mig imellan tvättarna. Mycket skönt...Helgen i övrigt har bjudit på;



En fruktansvärt bra bio i form av "Låt den rätte komma in". Rekommenderas!




Ett glas på Hard Rock. Och det var faktiskt bara ETT glas;)



En söndagspromenix kl. 8.30-9.50.



Underbart vackra Göteborg:)


'
En lunch och lite shopping på IKEA.



Och slutligen en söndagsmiddag där killarna stod för matlagningen.
Kan det bli bättre?