Trögstartad


Vaknade redan kl 7, men har jag räknat någon matte? Nä! Har visserligen försökt, men min hjärna har uppenbarligen tagit stryk av för långt studieuppehåll och för många arbetstimmar i matbutik. Jag säger som
Ellie;

"Man får bimbokola i hjärnan av att jobba i mataffär."



Tre knölar, en rapport




Bilden ovan representerar min kväll. Måste jag ens påpeka att jag inte haft en rolig torsdagskväll? Jag ahr skrivit min första labrapport på 6 år! Det ni skådar är två potatisstavar som från början var lika stora. Anledningen till att att den ena har krympt är för att den har legat i saltvatten och en difussion genom det halvgenomsläppliga cellmembranet uppstod. En så kallad osmos. Blev ni något klokare? Inte jag heller! Men nu har jag i alla fall bara 2 veckor kvar av kursen:)


Status: läggdags!


Lunchdejt på hög höjd





Veckans andra lunchdejt ägde rum i Guldhedstornet där Sus nyligen flyttat in. En superfräsch liten studentlägenhet, men smakar det så kostar det! Det bjöds i alla fall på en mycket smarrig pasta (inte för att mina smaklökar känner så mycket just nu, men ändå;)).

Efter det blev det en sväng till gamla jobbet med skräckblandad förtjusning. Saknar såklart alla goa arbetskamrater men stället i sig ger mig rysningar, brrr...Fast snart är en ny inkomstkälla ett måste om min ekonomi inte ska drabbas. Har lite hemliga planer, men vi får se ifall jag vågar slå slag i saken.

Dagens mest otippade händelse måste vara när jag stötte på min barndomskompis Li vid Vasaplatsen. Visade sig att hon var på ett litet besök från Sthlm:) Helt galet att jag har känt henne i 19 år nu. Tiden går alldeles för fort!

Nu måste jag verkligen plugga lite...sannolikhetslära, here I come!


Status: motvillig student



En hårresande upptäckt




Från hösten 2003 till idag. Vad blir nästa klipp måntro?

Oj så vitsig jag var nu, haha. Hade så tråkigt i min ensamhet så jag roade mig med att leta upp en massa gamla bilder på olika frisyren jag haft genom åren. Det är väl bara att glädjas åt att det går åt rätt håll;) Tyvärr hade jag ingen bild på den blonda pagen jag hade ett tag, men annars tycker jag att jag lyckades ganska bra med min lilla research..


Årets första



Idag slank årets första semla ner och ack så god den var! Laddar kroppen med energi så gott jag kan nu så jag kan ge järnet på gymmet när jag blivit helt frisk. Borde inte vara många dagar kvar nu:)




Whyred


En kort mockajacka och en klassisk parkas? Ja tack!

Har på senare tid blivit en riktig sucker för svensk design. Och då i första hand för Acne och Whyred. Men när det kommer till deras vår- och sommarkollektioner kan jag inte påstå att jag är särskilt impad av Acne, Whyred däremot! Give me! Tror jag får skriva ett snällt brev till Mr. Borg så jag får lite extra skatteåterbäring. Och av det lilla jag sett av Whyred's A/W 09 ser även den väldigt lovande ut. Får se om jag kan luska fram några bilder tills imorgon.


Så ljuv...så dyr. Suck.


Ingen sommar...



Den här vill jag dansa runt i en ljummen sommarnatt!


...utan brunbrända ben och korta klänningar. Är luspank just nu eftersom Hemköp helt fuckade upp min lön för december. Så självklart hittade jag en klänning som jag föll pladask för när jag strosade på stan idag...och som jag inte har råd med, än;)

Lunchdejt


Yes! Jag låter fortfarande som en kråka och snorar lite, men febern verkar ha gett med sig. Så nu ska jag åka ner på stan och införskaffa lite nya underkläder och sedan ska jag på lunchdejt med Kärleken. Och även om jag är lite småsjuk tänker jag inte se ut som en sjukling! Tänkte Kärleken skulle få sig en positiv överraskning nu när han bara har sett mig sjuk och glåmig de senaste dagarna:)

Faktum är att vi hade en liten dejt för exakt ett år sedan också. Fast då satt vi i hans lilla studentrum och delade på en Hagabulle medan vi kollade på handbolls-VM. Sverige förlorade, men jag var glad ändå vill jag minnas...jag höll ju på att bli kär;) Inte trodde jag att vi skulle vara sambos ett år senare...livet är härligt oförutsägbart ibland!


Status: på bättringsvägen


Fyra paket Kleenex och...


...55 sidor ur naturkunskapsboken senare har jag ungefär så här mycket bloggmaterial.





Surprise!


- RRRRRRRRRRRRRRRiiiiiiiiiing!



Gissa om både Kärleken och jag hoppade högt när det ringde på dörren kl 8 i morse. Tog oss några sekunder innan vi kom på att det skulle bytas elmätare i huset just idag. Tur att vi var anständigt klädda;)

Dagens outfit består även idag av myskläder och raggisar för febern och hostan verkar inte ha några planer på att försvinna än på några dagar.


Herr och fru Ynklig


Idag har det inte varit mycket med oss, Kärleken och mig. Vi sitter är och matchar varandra i myskläder och feberglansiga ögon. Lovley...men ska man dela på allt så ska man;)

Imorgon är det jag som ska göra en labrapport...hur nu det ska gå?! Har inte gjort någon sedan åk 9, haha. Men hur svårt kan det vara att koka en potatis? Kanske inte ska säga för mycket...



Status: Panodilknaprare



Vad hände?


Allt som inte skulle hända! På fredagkväll var jag ändå hyfsat ladda inför lördagen. Dagen skulle inledas med ett par timmar i Fiskehamnen för att tjäna lite cash och efter det skulle jag gå lite på stan. Efter en liten shoppingtur skulle jag komma hem, käka middag och göra mig i ordning innan jag traskade ner till kvällens första stopp, Karls inflyttningsfest. Ett par timmar efter det skulle jag möta upp blondinerna och dansa loss! Så här blev det;

Vaknade av väckarklockan kl 8 efter att ha sovit extremt dåligt. Släpade mig upp bara för att en kvart senare få ett SMS där jag får veta att jag kan komma en timme senare till hamnen för deras tidsplanering hade spruckit. Tänkte att farligt kan det väl ändå inte vara och var där 40 min senare än var det var sagt. Börjar med att skära mig i två fingrar och dessutom stå närmast sysslolös i två timmar.

Fem timmar senare stod jag fortfarande på samma ställe och skrapade laxben med djävulsk mensvärk och en förkylning som inte ville ge med sig. Var tvungen att åka hem till en varm dusch och två Panodil innan jag svimmade av smärta och hunger och Kärleken fick göra det sista+städa upp efter mig (skäms). Som ni förstår var partyhumöret som bortblåst vid det här laget! Min extremt uppsvällda mage och pissiga humör gjorde inte det hela bättre så jag det slutade med att jag ställde in allt vad party hette och sjönk ner i soffan istället.



Tur att man har någon att dela de där ofrivilliga hemmakvällarna med:)
Faktum är att just idag har vi varit ihop i 11 månader, tack älskling!


Lönlös(t)


Var nere på gamla jobbet idag för att hämta min lönespec...tji fick jag för den hade tydligen blivit lagd på lådan. Dessutom så hade de "glömt" min semesterersättning så där var det många tusenlappar som fattades!
Jag blir så trött...hur svårt kan det vara att få det rätt?! Inte direkt något stort företag vi talar om. Aja, bara att hoppats att det blir rätt i slutändan.

Just nu sitter jag och slötittar på Let´s Dance och konstaterar att stackars Carl-Jan nog ska hålla till i köket och inte dansgolvet. Men han är glad trots låga poäng:)

Apropå dans sitter jag i detta nu och funderar på vad tusan jag ska ha på mig imorgon! Alla mina kläder i garderoben är använda många gånger om, förutom...den snortajta pennkjolen som jag köpte för ett par veckor sen. Norpade butikens sista ex som satt på dockan, hehe. Nu är det ju bara det att en provdocka är en provdocka med konstant platt och hård mage och smala giraffben. Jag är modellen mjukare och större. Och när man befinner sig i en viss period månaden och kroppen är superuppsvälld är inte snyggometern i topp direkt:/ Men vi får se..jag kan i vilket fall som helst inte gå naken!


Status: beslutsångest.



En liten mening

Ibland kan en endaste mening gör att en hel dag går från botten till toppen. Stod och väntade på Kärleken ute i kylan tidigare idag i 15 min. Min nästipp var illröd och det enda jag kunde tänka på var mitt fula sår under näsan...Då avbryter han mig mitt i en mening;

"Åh, vad fin du är idag älskling."


Inte konstigt att jag fortfarande är löjligt nykär trots att det snart gått ett år med en sådan man vid min sida! Du är också fin älskling...men det vet du redan att jag tycker:)

Torsdag

Snart är transportsträckan (dvs vardagarna) till helgen ett minne ett blott och på lördag blir det dans, dans, dans! Om jag bara kunde bli helt frisk också...förkylningssår runt näsan är inte den bästa partyacessoaren så att säga;P

Idag kommer jag blir klar med min inlämningsuppgift så imorgon är det inte bara fredag utan även en pluggfri dag:D Ska ner en sväng till gamla jobbet och hämta min sista lönespec. Fast jag saknar betalt för ett x antal timmar sedan tidigare månader så det kommer bli en liten slant nästa månad också:)

Och imorgon kan jag äntligen masa mig till gymmet! Blir så fruktansvärt rastlös av att bara sitta och plugga...för att inte tala om hur slapp man blir. Bläääää...

Nej det är funkar inte...diska, plugga, röja lite, handla mat och sedan väntar en rafflande handbollsmatch mellan Kroatien och Sverige.



Heja Sverige!



Årets majblomma




År 2009 vs. 2008. Vilken tycker du är finast?

Tadaaa! Så här kommer årets majblomma se ut och försäljningen startar den 21 april. Personligen har jag väldigt svårt för rosa, men tycker ändå blomman är ganska söt. Mycket "vårigare" än förra årets som gick i lila och grönt.


Knäppgökar




Har ni sett Gökboet från 1975 med Jach Nicholson i huvudrollen? Om inte, vad väntar ni på?! En mycket bra film om ni frågar mig...


Däckad


Kroppen strejkar. Kärleken och jag var på gymmet strax efter kl 7 i morse, men jag kände med en gång att kroppen inte var som den skulle. Efter 40 min styrketräning gav jag upp...följden blev illamående och väl hemma däckade jag i sängen och sov 2 h. Trots ett tjockt täcke var tårna fortfarande djupfrysta när jag vaknade. Feber kanske?


Jag har inte tid att vara sjuk just nu!


Tvärnit



Ah! Jag får panik....panik på mig själv och mina tankar som bara snurrar. Ena stunden vet jag precis vad jag vill göra till hösten, i nästa sekund är jag hopplöst borttappad. Prestationsångest någon?


Vad f*n vill jag med mitt liv egentligen?!



Vit som ett spöke




Lika som bär?


Nog för att jag vet att jag är blek, men när man kan ta blodprov utan ett sådant där band runt armen för att blodkärlen syns så bra ändå...ja då är det illa! Detta hände mig idag. Ge mig en solsemester! Apropå semester lutar det åt en tripp till Island tillsammans med Kärleken senare i år:)


God morgon!



Nå väl, har redan varit uppe i två timmar men det är ju fortfarande morgon eller hur? Så var det måndag igen...förra året hade det betytt en ny 45 timmars vecka på Hemköp med ett alarm på kl.05.50 varje morgon. Men nytt år, nytt liv.

Mjukstartade morgonen med att ligga i sängen och läsa morgontidningen medan Kärleken var ute på en liten löprunda och sedan var det dags att fixa frukost. Dagens bästa måltid om du frågar mig, åtminstone om man har gott om tid. Så nu sitter jag här och ska ta tag i dagen vilket inte alltid är det lättaste när man blivit lite för bekväm;)

Vare sig jag vill eller inte så måste jag plugga. Inlämningsuppgift denna vecka, puh. Men jag föredrar helt klart det framför att plocka varor 10 h om dagen!



Inte långt kvar nu...på fredag är det lön:D











Guldgossen




Bild: Adam Ihse/scanpix


Tänka sig, han gjorde det...IGEN! Igår gick P3 GULD-galan av stapeln här i Göteborg (men jag var tyvärr inte där:()och Håkan kammade inte bara hem ett pris, utan två! Hoppas detta år bjuder på lika fantastiska spelningar som förra...

Och liksom majoriteten av Sveriges befolkning börjar även jag bli förkyld, bläää. Är supertrött hela tiden och dessutom åker hormonerna bergochdalbana. Lider med Kärleken som får stå ut med ett monster som mig just nu...MEN, jag gjorde faktiskt framsteg på gymmet idag! Ok, jag har fortfarande inga vikter på stången när jag gör bänkpress (ja, jag vet att jag är svag;P) men idag klarade jag 8x3 ggr helt utan problem. För två veckor sedan klarade jag knappt 8 med hjälp.

Nu ska mina pinniga armar ta tag i disken och sedan måste jag försöka banka in de där jäkla jonföreningarna (bara ordet låter tråkigt) och skit i skallen så jag vet vad jag pratar om när det är dags för betygssamtal.


Åh, Håkan!

Way Out West 2008


Har i många, många år varit helt frälst i Håkan Hellström. Tycker inte bara att han är en fantastisk musiker utan även verkar vara en otrolig glad och kärleksfull människa. Ja, alla ni som har sett honom live vet vad jag talar om. Ikväll är han dessutom nominerad till "Årets artist" på P3 GULD-galan. Och inte nog med det...igår tog han emot priset för "Bäst klädda man" på ELLE-galan. Vilken man!

Kluven


Tycks vara inne i någon slags skur av i-landsproblem....stackars mig. Not! Dagens i-lands är helt enkelt om jag ska haka på utgång eller inte. Hade såklart varit trevligt, men som ni alla vet är det i slutet av månaden och plånboken är ganska tunn. Sedan känns det som att min träning blir meningslös om jag går ut var och varannan helg...



Snacka om att jag lever ett bekymmerslöst liv just nu...loooove it!:)


Glasögonormen is back!





Det är ju tur att man inte är likblek eller så, haha. Men så här ser de iaf ut, mina nya, fina (tycker jag i alla fall) glasögon:)



En månad kvar...


...till dagen som alla singlar hatar, men som jag inte har något emot. Det är såklart alla hjärtans dag jag talar om! Så nu sitter jag här och funderar vad vi ska hitta på, Kärleken och jag. Kruxet är att våran 1-års dag (fast det känns snarare som 51-år dag, haha) infaller bara 11 dagar efter och då ska det ju också firas såklart. Snacka i-landsproblem... Men det blir nog att vi smäller ihop två firanden till ett lite större.

Snälla kom med förslag för jag är tom i bollen just nu!


Glasögonormen återuppstår






För er som inte redan vet kommer jag bli glasögonorm igen:) Nästa vecka närmare bestämt!




Pluggpaus


Ahhhhh! Varför i hela fridens namn måste jag lära mig hur periodiska systemet är uppbyggt när allt jag vill är att komma in på Dietistprogrammet? För att inte tala om protoner, joner, neutroner, elektroner, upp- och nedkvarkar...allt är just nu en enda röra i min hjärna.

Men som ett "motgift" och för att komma på gladare tankar blev det lunch och spontandans i pyjamas i köket:) Så nu är jag snart redo att gå igenom de 55 faktafyllda sidorna, igen...








Vilodag


Idag var det som sagt dags att ta en timeout från gymmet, en mycket ofrivillig sådan. Så nu ligger min Naturkunskapsbok här bredvid och bara blänger på mig...ja, jag ska öppna dig! OK?! Suck..har varit pluggfri alldeles för länge.

Frågan är då hur jag ska orka med att plugga i tre år sedan? Haha...aja, det är inte höst än så mycket kan hända tills dess. För att få tiden att gå har jag roat mig med att leta efter billiga resor till Sthlm:) Måste bara höra så min lilla solstråle är ledig också, annars är det liksom ingen vits att åka dit.



Status; ofrivillig pluggis

What?!


Skrev ett inlägg för flera timmar sedan, men det har fortfarande inte dykt upp...hmm. Skriver det här som ett litet test och hoppas det går bättre.

Resultat


Har fortfarande inte riktigt anpassat mig till att jag har så mycket fritid nu för tiden. Så när mina kära vänner  inte kan ses för att de jobbar, pluggar eller bor på andra sidan landet får jag slå ihjäl tiden annat vis. Sedan finns det kompisar som uppenbarligen inte vill ses längre, tråkigt men sant...

Men livet går vidare, och jag går till gymmet;) Extra kul är det såklart att jag redan i vecka 2 kan se lite resultat! Om jag bara kan vara lika ihärdig fram till sommaren så ska jag nog kunna bli hyfsat vältränad. Imorgon blir det dock vila. Något som min PT a k a Kärleken kräver, och som jag vet är ett måste om kroppen inte ska krascha. Men ingen träning=mer fritid, haha. Snacka i-landsproblem;) Tror det kommer bli lite ommöblering i vardagsrummet.

Sedan har jag varit och hämtat mitt lektyr för de närmsta 4 veckorna, nämligen "Medan jorden snurrar" för min Nk B-kurs, jippie...så nu blev mitt i-landsproblem lite mindre trots allt.


Jag om 3-4 mån? Drömma kan man ju alltid..Kroppen alltså,  inte håret;)
Bild lånad från
www.freshfish.se/blogg.


Bortblåst


Idag har man sannerligen varit tvungen att hålla i hatten för jisses vad det har blåst! Och regnat...usch och fy. Ge mig sol! Som pricken över i:et var det såklart motvind när jag gick från gymmet så det kändes som en halv evighet innan jag kom hem.

Något som jag däremot inte begriper är varför jag varit så dum och inte skaffat gymkort tidigare! Finns ju knappt något bättre än att bli riktigt trött och svettig. För att en halvtimme senare vara piggare än innan träningen:) Så bra som jag mår nu har jag inte gjort på länge...och även om plånboken inte är den fetaste är hälsan på topp och det är väl ändå betydligt viktigare?!

FIck även masat mig ner till Arbetsförmedlingen idag så nu har jag lite bättre koll på situationen. Sedan trotsade Anna och jag vädret tillsammans och åkte bort till Haga och tog oss en liten fika på café Kringlan:) Och imorgon blir det en fika med Nelly...finns det något bättre än att mysa på ett café när det är sådant här busväder ute?

Status: livsnjutare


Vattenballong


Vad har jordens kvinnor gjort
för att förtjäna att en vecka i varje månad gå runt och läcka blod, ha magsmärtor och ett humör som en bergochdalbana? Sedan är det såklart väldigt individuellt hur jobbig denna period är, men jag måste ha varit en ond människa i ett tidigare liv för förutom redan nämnda "symptom" sväller jag upp likt en vattenballong. Skulle nästa behövt två garderober beroende på vilken period man befinner sig i. Åtminstone när det kommer till BHar...
Tur i oturen ska väl nämnas är att Kärleken i alla fall inte har något emot denna "förvandling";) Bortsett från humöret då...

Menmen...bara att bita i det sura äpplet och inse att någon där uppe tyckte jag var mer lämpad som kvinna än man. Hade i alla fall en mycket trevlig lördagskväll! Den inleddes på Cheers redan vid femsnåret för att sedan fortsätta i Majorna på en hemmafest. Men rastlösa (och fortfarande nykära) Johanna kunde ju såklart inte sitta still så kl 22.30 var det jag som begav mig in till stan för att möte upp Kärleken och co. Och även om sällskapet var mycket trevlig konstaterad jag ganska snabbt att jag med min fjuttiga 21 år, stuprör och kortklippt hår skiljde mig avsevärt från restan av Excet's 25+ i coctailklänning och böljande lockar.

Men all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet, eller hur var det?;)




Som alla andra



Liksom hälften av Sveriges befolkning sitter även jag och kikar på Let´s Dance. Och varje gång jag tittar på programmet blir jag danssugen. Hoppas jag får dansa av mig lite imorgon:)

Fredagen blev nästan som jag tänkt mig, förutom besöket på arbetsförmedlingen som uteblev. Får bli på måndag istället. Men både träning, städning och promenaden till Focus blev av så lägenheten är ren och kroppen nöjd. Och imorgon blir det ännu mer träning...är så skönt att äntligen ha kommit igång!



God morgon!



Ah...frukosten är uppäten, morgontidningen läst och dagens "att göra"-lista är klar. Blev dessvärre ingen träning igår för jag var fortfarande ur fas p g a för lite sömn (med mina mått mätt vill säga;)), men nu har jag sovit i hela 12 h så nu är jag fit for fight igen! Måste bara smälta frukosten liiite till innan jag traskar iväg...

Förutom gym står, städning, en sväng till ICA Focus (stans bästa affär om du frågar mig) och ett besök till Arbetsförmedlingen på schemat. Det sistnämnda är jag inte alls särskilt sugen på, men har väl inget direkt val. Hoppas bara att de är bättre här en knäppisarna i Stenungsund. Om så är inte fallet lär ni få läsa ett surt inlägg senare idag;)

Inte som planerat

Nu är jag tillbaka i Götet igen! Om det nu är någon som hunnit sakna mig på 24 h, utom Kärleken såklart;) Åh, det var så kul att få träffa Maria igen! Hoppas SJ är snälla nog och kör någon mer 25 kr-kampanj.

Och som vanligt när vi två gör stan så blev det såklart lite shoppat också. En svart klänning för halva priset och en urläcker pennkjol med hyska och hake framtill. Även den till rabatterat pris (-20%) för att en söm gått upp lite. Men den är redan lagad så jag är nöjd:) Inte lika nöjd med innehållet, än. Men om någon månad kanske vågar visa mig offentligt i den. Utgång blev det däremot ingen:/ Men va tusan, ska ju på inflyttningsfest på lördag så då ska jag väl få "rasta av" mig lite.

Sen hade jag även planerat att anmäla mig till årets upplaga av
Fresh Fish, men jag känner att orken inte finns där riktigt än och sista ansökningsdagen är på måndag så det får bli en annan gång. Kommer ändå ha fullt upp med plugg det närmaste veckorna! Fick precis hem lite material från NTI Vux då jag ska läsa två kurser på distans. Tror det kommer passa mig som handen i handsken för jag har alltid jobbat självständigt och så slipper man ha en lärare hängades över axeln hela tiden.

Tänk om man skulle släppa sig iväg till gymmet....hmmm.




Sthlm calling

Ojojoj, vad jag gör jag uppe så här sent?! Ska nämligen upp i ottan imorgon och ta X2000 kl 6 till Sthlm:D Där blir det 24 intensiva timmar med min lilla hoppetossa. Förhoppningsvis blir det även en liten utgång...om jag överhuvudtaget kan röra mig med denna träningsvärken. Styrketräning är väl inte riktigt min grej, än. Men det kommer förhoppningsvis bli bättre!

God natt

Året 2008

Januari

Knappt hann året börja innan Kärleken klev in i mitt liv:) Då hade jag inte sett honom på nästan 2 år, men då var vi bara vänner och upptagna med våra dåvarande partners. Men den som väntar på något gott...det började med en fika 8 januari och sedan fortsatte dejtandet. Förutom extraknäck på ICA bodde jag numera i syrummet eftersom jag hjälpte en kompis med att sy upp hennes kollektion inför ansökan till Fresh Fish. Arbetslös och frustrerad över att bo hemma var päronens tripp till Vietnam välkommen så jag fick vara själv ett tag. Även utgångarna i Gbg duggade tätt och det var framför allt
Anna och jag som gjorde staden osäker;)





Februari

Extratimmarna på ICA fortsatte och timmarna i syrummet blev fler. Utöver det sökte jag fler och fler jobb, men inget napp. Förutom Kärleken finns det ytterligare en människa jag inte kan klara mig utan allt för länge, nämligen Maria. Så på Alla hjärtans dag åkte jag iväg några dagar till Stockholm och dansade loss:) Dejtandet fortsatte...men 25 feb var jag officellt inte singel längre;) Den 28 feb fick jag även opererat min tå som bråkat sedan årsskiftet.





Mars

Jag hann knappt komma hem från Stockholm innan jag åkte dit igen. Den här gången för fotografering av kläderna som jag hjälpt till att sy upp. Korten blev superfina och vi gick vidare i tävlingen:) Månaden fortsatte i samma mönster som innan; jobba, sy och söka jobb. Denna månad tog jag även mod till mig och kapade håret! Något som jag aldrig ångrat...

April

Månadens bästa dag var utan tvekan den tolvte då Nelly och jag såg Håkan Hellström på ett fullsatt Scandinavium. Magiskt var ordet! Månadens näst bästa var när Jenny, Nelly och jag hade en mycket angenäm på Nef. Timmarna på Ica fortsatte... 




Maj

Förste maj kom och det var dags för Fresh Fish. De höga förväntningarna infriades inte och vi hamnade utan placering. Direkt efter att tävlingen var över satte jag igång att sy upp en balklänning...ingen vila ingen ro. Men det som inte härdar dödar och till slut kom belöningen, en vecka på Kreta med Kärleken. En underbar vecka med strålande sol, bad, god mat och mycket kärlek;)




Juni

Till slut kom den sista dagen på ICA och jag blev "tvungen" att flytta in hos Kärleken ett tag innan jag fick tillgång till min egna lägenhet. Sverige gavs någron vecka eller två med strålande väder och en av dessa fina dagar spenderades på Masthuggsberget där det blev tårtkalas till hyllning av Jennys 21-års dag:) Den nionde juni började jag på Hemköp Masthugget, strålande glad över att jag fått ett heltidsjobb. Då var jag lyckligt ovetandes om vad jag gett mig in på... Midsommar firades i idyllen Krokstrand nära norska gränsen:)



Juli

Även denna månad blev det en liten utflykt, den här gången till Dalsland på födelsedagskalas. Detta var nog det enda glädjeämnet då jag inte gjorde mycket annat än att jobba, och sova;P Fast det där var inte riktigt sant...hade faktiskt semester vecka 29. Dessvärre regnade hel veckan, men ledighet är ju alltid trevligt.



Augusti

Augusti kom och det var dags för Way Out West:D Och Herr Hellström bjöd på mer magi, ljuvligt...Nu var det dags för flytt nummer 2 och jag flyttade över gatan in till egen lya. Detta var också månaden då min kropp började  protestera högljutt. Eller vad sägs om ett köttätande sår på armen?



September

Upplevde en något udda kväll på Vasastan med Anna och Jennifer som bland annat innefattade en liten åktur i en Hummer. 27 september var det dags för inflyttningsfest à la mellanstadiedisco och jag fick finbesök från huvudsatden i form av Maria och hennes man:) Mitt sår på armen förvsann efter en penicillinkur och ersattes istället av muskelinflammation i bröstet och minsakd aptit. Hallelujah!



Oktober

Under olyckliga omständigheter var jag tvungen att flytta, igen. Och sambolivet var ett faktum. Så denna månad präglades av att packa flyttkartonger och långa arbetsveckor på Hemköp.

November

Kroppen blev allt svagare eftersom jag knappt fick i mig någon mat, men efter diverse prover konstaterade doktorn att min ämnesomsättning var något under den normala och jag ordinerades regelbunda måltider. I mina vänskapskrets är november=många födelsedagar, däribland min egen. Så den 8 nov invaderades Hard Rock av tre födelsedagsbarn+vänner. En mycket trevlig kväll! I slutet av månaden packades väskan och mamsen och jag hoppade på tåget till Köpenhamn.



December

Efter mycket dividerande lyssnade jag på min magkänsla och sa upp mig från jobbet. Strax efter det drabbades jag av nackspärr och var tvungen att vara sjukskriven en vecka. Trots något stel nacka bangade jag såklart inte Kielkryssningen med jobbet som gick av stapeln 12-14 dec. Dans, dans och ännu mera dans!:) Satte även rekord på jobbet med 47½ h betalda timmar på 5 dagar, tjoho....Julen var perfekt och jag fick även fira lite Kärleken:) Sedan kom nyårsafton och jag jobbade min allra sista dag! Med lätta steg gick jag från jobbet den dagen och åkte upp till Dalsland för att fira nyår i all stillsamhet.



Sammanfattningvis kan jag väl säga att jag inte i min vildaste fantasi kunde tror att jag hade så rätt, när jag den 11 januari 2008 skrev följande på min gamla blogg ; "Har som ni ser hunnit med en del, men jag tror 2008 kommer ha ännu mer att erbjuda! " Jag hoppas min magkänsla stämmer även denna gång när den säger mig att detta kommer bli det bästa året hittills i mitt liv.

Så på ett år har jag gått från arbetslös singel, till heltidsjobbade sambo. Ett heltidsjobb som jag sedan frivilligt lämnade vilket resulterat att jag återigen är arbetlös. Men till skillnad från förra gången är jag nu inte deprimerad utan bara helt otroligt kär och lycklig!





Hade aldrig klarat det här året utan dig älskling, tack för du alltid finns vid min sida!



Idag har jag...

...för första gången i mitt liv besökt gymmet, haha. Tack och lov att Kärleken finns och kan visa hur alla konstiga maskiner fungerar. Benböj, bänkpress, dips...I´m lost. Så om jag kan förflytta mig hur sängen sängen imorgon är jag nöjd för träningsvärken kommer inte vara nådig.

Efter en riktig ordentlig lunch begav vi oss ner på stan för lite shopping. Så nu har vi en minimal, men naggade god MP3 som kan hjälpa oss (eller i alla fall en i taget) att hålla pulsen uppe på gymmet:)




MP3n i naturlig storlek!


Sann kärlek






Ok, en bild från nyår kan jag lägga upp endast för jag tycker den är så fin:) Sedan om ni tycker det är en annan femma, men kärleken är ju som sagt blind;)


Hemligt uppdrag



Vad jag i hela fridens namn ska hitta på med tre tjocka böcker om stolar kan ni ju klura på. Men jag tror och hoppas att min plan kommer gå vägen...

Back in town

Så var man tillbaka i kära Götet igen. Dagarna i Dalsland har varit fantastiska med strålande sol, god mat och trevligt sällskap. Bilder kommer nog imorgon i samband med årsresumén skulle jag tro.


Efter några timmar i lägenheten begav jag mig ner på stan och köpte mig en ny alamanacka (enn snygg sådan om du frågar mig), bättrade på förrådet med träningskläder och så fick jag äntligen tummen ur och svängde förbi biblioteket och införskaffade ett lånekort. Och imorgon ska jag införskaffa mig ett kort till...nämligen träningskort! Ska till gymmet med Kärleken imorgon medan tvätten hänger på tork. Köpte t o m lite för tighta träningsbyxor för att jag inte ska slarva, haha.


Här ska det tränas och resultat ska synas!