Nyårstips för Paris?!


Bienvenue à Paris!

Nu är det bokat och klart. Den 30 december lämnar Kärleken, Jesper, Sanne och jag Sverige för 3 nätter i Paris. Däribland nyårsnatten...Så om du sitter inne på några bra klubbtips får du gärna dela med dig!

Remeber Pogs?
I kvällens avsnitt av Simpsons nämndes ordet "pogs". En del av min barndom jag helt förträngt. När jag började i skolan var det puttekulor som gällde. Inte mycket action där inte.
Sedan förpassades kulpåsen till vinden och fram kom brevpapprerna...hade de något gulligt mönster och dessutom doftade godis stod de högt i kurs när det var dags för byteshandel på rasten. Men när man blivit stor nog att börja på mellanstadiet var det dags för Pogs! Någon som kommer ihåg spelreglerna? För det gör inte jag..däremot vet jag att jag var grym på det;) Vart alla mina rör med dessa hårda "pappbitar" tagit vägen är däremot ett mysetrium...


Och förresten..när var det poppis att byta bokmärken?


Senaste nytt"Essensen av stil" enligt Nokia. Jag håller med!


Vid tangentbordet sitter numera studenten Johanna, inte den arbetslösa. För er som är nyfikna på vad jag ska ägna mitt liv åt de tre närmsta åren kan ni klicka
här. Fredagens skolstart kändes mycket bra och för en gångs skull ser jag fram emot måndag!

Min sommar har bestått av lax, lax och åter lax då jag jobbat nere i Fiskehamnen här i Göteborg. Och nej, det luktar in mumma direkt men gubbarna är trevliga och lönen är bra så jag kan inte klaga. Var väl kanske inte jättekul när klockan ringde 04.00 visserligen men det som inte dödar, härdar, inte sant?

Så för mina surt förvärvade slantar har jag bland annat unnat mig en resa till Stockholm, en cykel och senaste tillskottet, en ny mobil Kände att det var dags efter tre år. Hade tänkt ge mig på att försöka mobilsurfa fast nej, jag lade ner den tanken ganska fort!

Sådär mitt herrskap...det var en första uppdatering. Förhoppningsvis kommer bloggen fyllas av lite mindre nödvändigt vetande i takt med att min utbildning fortskrider.Tredje gången gillt?
Mina damer och herrar, mesdames et monsieurs, ladies and gentlemen...I'm back!