Au revoir!



Jisses vad ni har besökt bloggen flitigt idag! Vad väntar ni på måntro? Något smaskigt skvaller har jag inte att berättal. Skulle vara det att jag åker till Paris imorgon. Efter fyra monsterdagar på jobbet känns den kommande ledigheten extra bra! Ingen väckarklocka, hotellfrukost, fint väder (väderleksrapporten visar sol och 10 plusgrader imorgon), en Kärlek och en massa god mat. Och så Jesper och Sanne såklart:)

Just det. Lyckades med konststycket att färga håret idag också. Mörkbrunt på gränsen till svart blev det. Kanske en aningens för mörkt, men det bleknar förhoppningsvis efter en tvätt eller två. Bildbevis kommer troligen på måndag när vi är hemma igen. En liten vilodag sådär innan jag drar vidare till Stockholm!

Nu blir det bums i säng för klockan 04.00 är det dags att gå upp igen...


Gott nytt år!


Mångkulturellt


Förenade Arabemiraten, Tyskland, USA och Italien. Idag har jag hållt körkort i min hand från nyss nämnda länder. Hände minsann aldrig på Hemköp. Sedan har det som vanligt varit en hel del norskar och danskar på besök.

Solen sken, fåglarna kvittrade (nåja, de kunde har gjort) och när dörrarna låstes upp strosade lugnt ett par personer in i butiken. För en ögonblicks sekund trodde jag på sanning att det skulle bli en lugn dag. Jag hade fel, fel, fel, fel!
En kvart senare var kaoset ett faktum och sen var det bara att flyta med strömmen resten av dagen.
Dagen som för övrigt bara flög förbi trots avsaknaden av lunchrast. Eller inte riktigt. Fick sätta mig i 15 min i alla fall.

Nu väntar jag bara på att Kärleken ska komma hem från jobbet också så jag kan ringa och beställa pizza. För en flötig pizza är jag banne mig värd!




Galet var ordet


Mycket kan man säga om den här dagen, men lugn har den inte varit! Varenda kvadratcentimeter var packad med hysteriska människor som slet och slängde kläder åt höger och vänster. Som grädde på moset var kortläsaren trasig idag, igen. Mitt i detta kaos dök min fina föräldrar upp och överlämnade julklappen som de hade bytt åt mig. Ber i förväg om ursäkt för min halvkassa mobilkamera...



Lågkonjunktur? Yeah right...


Frukost kl 7. Lunch kl 19.30. Som ni förstår har dagen på jobbet varit allt annat än lugn! Hjälp vad folk har shoppat. Dessutom strejkade kortläsaren så det var bara kontant betalning som gällde. Cash is king så att säga. Timmarna bara flög förbi och stressen gjorde att både hunger, mensvärk och förkylning glömdes bort.

Blir antagligen fullt ös imorgon också. Och efter arbetsdagens slut blir det förhoppningsvis en dejt med Nelly som jag inte har sett på flera månader! Den lilla filuren har nämligen flytt landet under hela hösten för att plugga i Skottland, vad det nu ska vara bra för?!;)


Sommar, sol och Way Out West 2008!


Sjuk fortsättning



Det blev en god jul, men ingen god fortsättning för min del. Efter 12 timmars sömn vaknade jag upp skakis och med lite feber. Typiskt. Varför kan man få slappna av utan att bli sjuk?! Mycket märkligt...

Så för att skona mina nära och kära hoppade jag därför lunchen hemmavid och åkte tillbaka till Göteborg där jag nu ligger nedbäddad i sängen med datorn i knät. Bara att hålla tummarna för att jag är fit for fight när klockan ringer imorgon strax innan sju och det är dags att ta sig en an en ny arbetsdag!




Tack snälla tomten!


Alla som har ätit för mycket mat räcker upp en hand! Jaså, ni också? Sitter här som en annan boll framför datorn och är galet trött. Lite pinsamt med tanke på att den lilla visaren bara pekar på sju, men det kan inte hjälpas.

Hade inte önskat mig något i julklapp men ni vet hur päronen, förlåt, tomtemor och tomtefar är. De kan helt enkelt inte låta bli att ge bort klapapr. Så nu är jag ganska många euro rikare, tacktacktack! Fick även en Parisguide och ett väldigt fint halsband från Efva Attling.

Nu ska jag tassa ner för trappan och krypa upp i soffan. Hej så länge!

Dopparedagen

 

 

 


En slank hon dit och en slank hon dit...


Dagens morgonpromenad var inte att leka med. Ett steg fram, två tillbaka. Muskler på helspänn. Men jag stod på fötterna hela vägen.

Nu väntar en värmande dusch innan det är dag för jobbet. Hoppas på en lika lugn dag som igår. Imorgon är det julafton! Helt galet, vart tog det här året vägen?!

Har ni fortfarande inte köpt klapparna till pojkvännen/papsen/farfar/killkompisen? De bästa "grabbjulklapparna" enligt Damernas Värld är;

  • Halssmycken i form av visselpipor
  • Sammetskostym
  • Svarta lackboots
  • Mustaschkam

(Ja, år 1976 alltså. Sa aldrig att det var årets lista;))


Bergochdalbana


Döm om min förvåning när dagen på jobbet blev hur lugn som helst. Ja, det var så lugnt att jag fick gå redan kl 17! Men glädjen blev inte långvarig då jag fick stå i snöstorm och vänta på ett försenat pendeltåg i 20 min. Brrr...
Så när jag satt på tåget och var sådär lagom glad i hågen, eller inte alls, ringde Kärleken och frågade ifall jag ville äta middag ute. Klart jag ville!

Var riktigt mysigt att sitta och smaska i sig en rejäl portion med varm mat medan snön yrde ute. Skulle blivit ett besök på Bishop Arms också men det var fullsatt på båda ställena. Trots den knappa tiden hanns det med lite shopping innan middagsdags;



Dagens inköp. Nu är det bara lite smycken och...


..mörkare hårfärg som saknas till nyår.


Tisdag


God morgon, god morgon! Eller morrn, morrn som man säger i Norge;) Vaknade av någon outgrundlig anledning över en timme innan klockan ringde. Har segat som tusan men trots det är jag redan klar så jag tror bestämt att dagen får invigas med en promenad längs ner Avenyn till Centralstationen. Kanske att min halvkassa mobilkamera knäpper några kort på vägen.

Är åter innanför dörren strax innan kl 20...




Mordstan


Ja, jag fortsätter dagen i dödens tecken höll jag på att säga. Nej usch, det lät hemskt. Men Göteborgs största köpcentrum, Nordstan, borde i denna shoppinghysteri som råder nu istället gå under namnet Mordstan. Just för att man får lite lätt dödsångest varje gång man ska knô sig in där med armbågarna före.

Idag blev det lite shopping inför nyår. "Nyår?! Det är ju långt kvar", tänker ni. Nixpix, inte när man jobbar f r o m imorgon tills dess att planet till Paris lyfter. Så nu är nyårspjucksen och diverse skönhetsartiklar inhandlat. Velpotta som jag är var jag tvungen att köpa hem båda paren jag provade i affären för jag inte kunde bestämma mig. Thank you God för öppet köp!;) Men nu har jag bestämt mig för dem
här. Tror jag. Hittar jag några snygga skor från Acne eller Whyred imorgon på lunchrasten så är det väl inte helt omöjligt att de får följa med hem...

Till sist vill jag tacka Ellie, Maria och Vera för en förträfflig trevlig fika i eftermiddags! Den gjorde att all dödsångest som Mordstan hade framkallat försvann på studs.










Snö och död

God morgon kära läsare! Tänkte försöka mig på ett sista hurtbulle-ryck innan 2009 är över och bege mig till gymmet om en liten, liten stund. Klockan 10 ska jag nämligen befinna mig i skolan...

Dagen har dessutom redan hunnit bjuda på två helt vitt skilda överraskningar;

  1. Brittany Murphy är död, 32 år ung. R.I.P.
  2. Fick en smärre chock när jag drog upp persiennerna och möttes av den här synen;




Walk the walk


Hur man än vänder och vrider på det kommer jag alltid ifrån Hisingen med för mycket mat i magen. Och som vanligt är Kärlekens mormor boven i dramat...idag bjöds det på kycklinggryta och risgrynspudding till efterrätt. Gott, gotti, gott, gott.

Tur att jag gick hemifrån Johanneberg till Wieselgrensgatan i morse annars hade ångesten varit total. Nu är det snart läggdags för mig och kalaskulan. Sov på tok för lite i natt. Imorgon är det dags för årets sista föreläsning, wiiiie!


Ord vs. bilder


Eftersom jag då och då drabbas av skrivkramp tänkte jag försöka med ett nytt koncept. Att jag istället redovisar min dag i bilder. Hiss eller diss?













Segstartad


Gäääääsp! Får man lov att vara så här seg på morgonen? Ja det får man nog. Det är ju trots allt lördag. Frukosten är uppäten, tvätten är upphämtad från torkrummet och jag har även bläddrat igenom GP och tagit del av allt elände i världen. En misslyckad klimatkongress och nedläggning av SAAB Automobile, muntert.

Idag blir det både barnkalas och julkonsert. Mycket mys och mycket gott att äta med andra ord. Precis som det ska vara i juletider! Så snart ska jag bege mig ut i solskenet och huttra lite. Termometern visar på -10 grader här i Götet.


Jag önskar mina läsare en trevlig helg och hoppas på att ni inte blir manglade där ute i julhandeln!


...


Fredagen har hittills inte alls blivit som jag tänkt mig. Men diskmonstret är åtminstone ett minne blott...Sedan damp det ner en lönespecifikation på hallmattan också från Filippa K. Helt klart över förväntan så nu är Parisresan finasierad. Det tackar vi för.

Kvar på dagens schema står tvätt och matlagning. Sällskap får jag inte heller:/ Får tänka tillbaka på förra fredagen med Cissi och Helena istället som bjöd på mycket skratt och hoppas den kompenserar upp för kvällens kommande tristess.


Resultatet av en termin på Hälsopromotionsprogrammet.
Om vi har blivit något klokare? Mycket tveksamt!





Fredag


Äntligen fredag! Eller frÄdag som mina kära dalslänningar säger. Första gången på väldigt länge som jag inte väcks av en ilsken väckarklocka på morgonen. Helt underbart.

Vad en ledig dag som denna har att erbjuda vet jag inte riktigt. Det enda inplanerade är väl egentligen att förinta diskmonstret som tornar upp sig bakom min rygg och att bänka sig framför "På spåret" ikväll. Idag är det inga mindre än Filip och Fredrik som är med, får inte missas!

Igår eftermiddag flängde jag runt till höger och vänster så ni får ursäkta för det glesa bloggandet. Var på julmys hos ingen mindre än
Ellie herself. Bara tjejer och en hel del suspekta pepparkaksfigurer...ja ni förstår ju själv att stämningen var på topp!

Hann även med att boka biljetter till Stockholm:D Så efter Paris hinner jag vara hemma en dag innan jag besöker min lilla solstråle i huvudstaden. Skulle vilja snabbspola förbi julen (och mellandagsrean också för den delen) och sätta mig på planet till Paris redan imorgon. Men den som väntar på något gott...


Bild lånad av kvällens värdinna. Och den svarta klumpen i hörnet är jag själv.


Jullov!


Nu är projektarbetet äntligen klart (bortsett från lite småpill) och jag går på jullov!:D Nästan i alla fall. Har en sista föreläsning på måndag och hemtentan som ska göras över jul och nyår är icke att förglömma. Menmen...det jobbigaste är åtminstone gjort.

Firade med en pizza till lunch tillsammans med Kärleken så nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå på gymmet eller gå ut och promenera i ett par timmar. Synd att det blåser så förbaskat mycket! Men det är smällar man får ta när man bor på Sveriges framsida;) Dagens citat kommer lite oväntat från en alkis på bussen i förmiddags.


"I sådana här tider med finanskris, svininfluensa och naturkatastrofer är kärleken det enda vi har."

Tisdag


Har jobbat mellan kl. 10-18, innaför dörren strax innan sju. Lagade mat, åt mat och där var klockan åtta och orken borta. Så har ingen extravagant historia att berätt idag heller...

Däremot har jag sålt riktigt duktigt idag så jag sitter och funderar på om jag är värd en lussekatt eller ej. Farligt att ha hela frysen full. Fick även se mitt schema för januari. En stor besvikelse...Men å andra sidan är få arbetsdagar=större chans att få in en Stockholmsresa! Saknar min andra hälft något ENORMT!:/

Maria+Johanna=galenskaper!


Punktering



Tydligen kan också studsbollar (dvs jag) också få punktering. Efter lite städning, matlagning, en rask promenad ner på stan, kvällsmat och diskning gick luften ur mig. Så nu ligger jag på sofflocket i myskläder med datorn på magen.
Inte så dumt det heller...det var allt för idag mina kära vänner. Imorgon ska det jobbas så då kanske jag får syn på en b-kändis eller två. I så fall lovar jag att rapportera;)




Studsboll


Hur kroppen kan vara sprattla av energi trots att huvudet värker är för mig en omöjlig ekvation, men så är jag ju inte riktigt som jag ska heller. Idag blev det till och med en sväng till gymmet innan skolan, dra på trissor...

Och i skolan fortsatte jag studsa runt lite till. Kände mig lite på myshumör idag så jag drog på mig raggisar och converse. Studsvänligare skor får man leta efter.

Hade tänkt studsa ner på stan en sväng också, men fick en middagsbeställning som ska stå på bordet kl 15 så jag får lugna mig lite...


Söndag


Vi har ett strålande, men mycket tystlåtet, luciatåg i köksfönstret.


Trots att min kropp skrek efter vila så vaknade jag lik förbaskat kl. 8 av att en brud klampade i trapphuset. I högklackat. Bortamatch måntro?

Efter en stadig grötfrukost bar det av till gymmet. Hurtbulle var ordet. I alla fall idag. Får se om jag lyckas göra om samma sak imorgon, haha.

När Kärleken hade kommit hem och all tvätt hängde på tork drabbades vi av akut uttråkning. Så vi traskade Avenyn ner och gick lite i affärer. Eftersom den lilla visaren på klockan pekade på sex hade nästan allt folk gett sig för dagen så det var en ren fröjd att strosa runt. Inte så dumt med förlängda öppetider trots allt. Även om butikspersonalen verkade föga roade...

Har ni antecknat flititgt i intresseboken nu? Bra, för här kommer en till mycket viktig grej. Idag har jag haft körkort i 4 år! Hallå eller...vart tog de åren vägen?!

Sedan kan jag nöjt konstatera att barren på huvudet växer riktigt bra så fortsätter det i den här takten kanske jag har en hyfsad page redan till våren:)


Bild tagen i oktober...



...och en från i fredags. Målet är att se ut så här;


Bild från januari 2008. Någon månad senare klipptes det av.




Knôkfullt*

Kungsgatan svischade jag förbi snabbt som attan.


"Herre min je", som gammelmoster skulle sagt, vad mycket folk det var på stan! Hade lovat Kärleken att ta en sväng förbi bolaget annars hade jag aldrig lämnat lägenheten. Är bara att gratulera alla dem som finner tjusningen i denna julhysteri, för jag gör det då inte! Fick till och med stå i kö för att komma in på bolaget, hallelujah!

Är redan klar med mina julklappsinköp. Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att jag inte ska köpa några. Ja, ni läste rätt och nej, det är inte på grund av snålhet utan av den enkla anledningen att jul inte är någon big deal i min familj. Vi nöjer oss gott och väl med varandras sällskap och god mat på bordet.

Igår åkte också armbågarna fram för att undvika att bli ihjältrampad. Men då på Styrbord Babord som var knôkat med festsugna göteborgare. Innan vi kom dit var det mat, dryck, flams och trams hos Helena. Tack för det tjejer! Om ett gott skratt förlänger livet kommer jag bli 100 bast, minst.

Skönsång i klubbkön?!

*För er som mot förmodan skulle läsa detta inlägg, men inte är bekanta med snacket här i Götet så betyder "knôkfullt" kort och gott att det är smockat med folk. Bara att knô sig in om man vill få plats!;)






Västkustkt så det förslår


Tog en ganska lång promenad innan jag bänkade mig i föreläsningssalen i två timmar. När jag gick förbi Feskekôrka en halvtimme innan öppning stod denna stackars fiskmås blixstilla utanför entrén och blickade suktande in genom glasdörrarna.

Nu har jag fyllt magen med lite mat så nu ska jag ta mig an en rock där fodret är...ja det är knappt värt att kalla foder eftersom det är så trasigt. Och nej, den tillhör inte mig!

 

 


Alla goda ting är tre


Över en kopp rykande te hade
fröken Jonsson och jag djupa diskussioner om ditten och datten i eftermiddags. Egentligen skulle vi mysa till det på "Jul på Liseberg", men såklart började det att regna så vi bangade. Istället kom vi fram till att om man hade varit rik, kreativ och konstant lite rund under fötterna (inte på något sätt redlös) skulle livet nog te sig ganska trevligt.


Nu är det middagstime. Adios amigos!


Nakenlekar

Kortfilm producerad av Crazy Pictures 2009. Grymt rolig!:D

 

 


En liten ljusning


Tidigare idag strejkade kroppen och nu alldeles nyss satte sig symaskinen på tvären när jag skulle ta mig an och laga en kompis byxor. Pang! Och där var nålen av på mitten. Hade såklart inga extra på lager så jag får fortsätta imorgon istället.

Men det har allt hänt lite trevliga saker sedan förra inlägget. Kärleken och jag bakade inte mindre än 60 lussekatter (varav en såg ut som Jabba the hut) så nu är frysen fylld till bristningsgränsen. Dessutom fick jag G på hemtentan för fysisk aktivitet men VG på hemtentan för kostvetenskap och projektarbetet! Så detta bör betyda att jag får VG på hela kursen:D


Jabba the hut eller en lussekatt? Klurigt värre...

 

 


Vill inte.


Jag tror bestämt att jag har kommit i trotsåldern, igen. Jag vill inte gå i skolan och jag vill absolut inte träna! Hela min kropp totalvägrar. Idag var till och med gymkläderna med till skolan just för att jag skulle släpa mig dit. Men inte då...halvvägs i i föreläsningen blev jag illamående och fick ont i magen. "Fine, jag tar gymmet efter lunch istället", tänkte jag. Efter lunch protesterade min kropp ytterligare. Näsblod...precis vad jag behövde, not!

En lottovinst och ett stort syrum som man kunde bosätta sig i däremot. Det är precis vad jag vill ha just nu! Och lite solsken hade inte suttit fel det heller.




Vrooooom!


Woho! Idag har jag fått köra bil för första gången på väldigt länge. För er som inte känner mig kan jag berätta att köra bil är bland det roligaste jag vet. Fort ska det gå. Ingen snigelkörning här inte;)

Idag har jag varit med vår lilla projektgrupp och besökt en förskola i Stenungsund för att göra en målgruppsanalys. De var väldigt snälla och goa och innan vi gick därifrån fick en tjock bunt med teckningar som de hade målat åt oss. Smälte inte alls, nejnej...

Har även hunnit med storshopping på ICA Maxi så nu är skafferiet, kylen och frysen fullproppat. Mycket trevligt. Imorgon har jag bara föreläsning mellan kl 10-12, sedan blir det nog lussebak här hemma!


Tack för idag!


All by myself

 

De som tror att någon med pojk/flickvän känner sig ensam har fel, fel, fel, fel! Rätt gissat...Kärleken är på jobbet ikväll igen. Hade kunnat köra en Bridget Jones som ovan, men istället har jag suttit och kikat runt lite på IKEAs hemsida i brist på annat. Hittade bland annat de här sängkläderna som jag inte riktigt kan bestämma mig för om jag ska hissa eller dissa. Men liiite söta måste jag nog erkänna att de är:)

 

Nu är det sovdags...nattinatti!

 

 

 


Loser


"Jo förresten! Jag har inte fått tag på vinnaren av årets läsardesigntävling och jag vill inte publicera namnet innan jag fått tag på personen i fråga. Så ni får hålla er ett litet tag till!"

Detta går att läsa på ELLEs galablogg och här har det minsann inte ringt så jag har alltså INTE vunnit. Blääääää. Lovade mig själv att inte bli bitter, men det gick sådär med att hålla det löftet.

Har faktiskt varit lite kreativ idag också. Har målat sådana grymt pedagogiska planscher över frukt och grönsaker så det är inte klokt, haha. Har verkligen försökt måla så enkelt som bara är möjligt. Bäst för förskolekidsen att de ser vad det föreställer också annars blir jag ännu mer bitter!



 

 


Tralala


Hej och hå vad ambitiös man kan vara. Klockan 09.30 mötte jag upp flickorna i skolan för att förbereda inför morgondagens målgruppsanalys. Visst låter det vuxet?;) Vi ska undersöka 6-åringars attityd till frukt och grönt så imorgon blir det silkesvantarna på så vi inte skrämmer de små liven.

Vi var dock lite snabbare än väntat så nu sitter vi här och väntar att seminariet ska börja. Tre timmar av "Hälsopedagogik och lärande", tjoho.

Sen väntar jag även på att telefon ska plinga till. Jag vill ju veta hur det har gått i ELLE-tävlingen! Usch vad jag hatar att vänta...




Bergsjön vs Linné


Nu har jag gjort allt i städväg jag kan göra. Eller jag kan ju visserligen våttorka golven i lägenheten också men roligt ska vi inte ha det. All städning kom sig av den enkla anledningen att jag har så fruktansvärt tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen...har varit ensam hemma hela dagen då Kärleken är nere i hamnen och jobbar. Har jag tur är han hemma innan midnatt, tjoho.

Får tänka tillbaka på gårdagen istället som var späckad med trevligheter. Gabbe levererade kvällen mest klockrena kommentar;

"När jag växte upp i Bergsjön hade ingen julstärnor i fönstren för de var muslimer. I Linné har ingen julstjärnor för det är inte tillräckligt trendigt."




Bättre sent än aldrig


Nej, energin var inte på topp i morse som ni kanske förstod i tidigare inlägg men till slut vaknade även jag till liv. Efter en välbehövlig dusch åkte dammsugaren fram, tvätten veks in, delar av disken diskades och just nu står en kycklinggryta på spisen. Nog för att det är ganska bökigt att tillaga hel kyckling, men det är bra mycket billigare än att köpa filéer! Ett litet studenttips så här i juletider när slantarna läggs på julklappar istället;)

Slowfood...

 

Nu är det bara 2½ timme kvar tills omröstningen för ELLE-galans tävling stänger! Imorgon avslöjar juryn vinnaren. Nervös är bara förnamnet!

 

 


Söndag


God morgon kära läsare! Eller god vet jag inte om den är då jag mår som jag förtjänar efter lite för mycket vin. Igår fick jag även träffa mina kollegor som jobbar inne i stan när årets julfest gick av stapeln. Blev en mycket trevlig kväll på Restaurang Familjen. Trodde jag hade fått min IDOL-dos för veckan, men icke. Delar av IDOL-juryn och Elin Kling var också där. Woho!;)

Kvällens outfit var som vanligt svart från top till tå. Upptill hade jag på mig gårdagens nyinköpta sidenlinne från Sonia Rykiel pour H&M. Var lättare sagt än gjort att få det i min ägo. Men i tredje butiken så hittade jag det!









Rund middag


Gääääsp. Idag är det inte mycket med Kärleken och mig. Riktiga latmaskar båda två. Eller latmaskar är väl fel ord egentligen eftersom vi är trötta efter en lång vecka som faktiskt har inneburit jobb för båda två.

Hade bestämt oss för att laga hel kyckling i ugn till fredagsmiddag men det tog inte många minuter efter att jag hade kommit hem förrän Kärleken tittade menande på mig och sa; Jag tror vi behöver en rund middag idag.
Behövde lite betänketid innan poletten trillade ner...han menade såklart pizza, haha. Jag var inte sen på att haka på idén. Så nu sitter jag här och väntar på min capricciosa med färsk vitlök, mmmm.

Ikväll överger jag "IDOL" för "På spåret". Måste ju bara se hur Mr. Luuk och Mr. Lindström sköter sig som ny domarduo! Så blir man lite allmänbildad på köpet, och "kunskap är aldrig tung att bära" som någon vis person sa.


IDOL-feber


Större delen av min torsdag har gått åt till jobb. Idag har jag varit själv ute i butiken och när kollegorna sprang iväg på lunch var jag helt lämnad åt mitt öde. Men jag klarade mig fint trots att jag bara jobbat vid fem tillfällen innan. Sålde bra gjorde jag också:D Aja, nu har jag berömt mig själv tillräckligt. Tillbaka till jorden...

Sen kan jag informera alla IDOL-fans där ute att Tove, Erik och Calle bor på hotellet som ligger 100 m ifrån mig och att jag satt bredvid IDOL-Niklas på pendeln från jobbet. Det ni;)


Om ni undrar varför bilden är suddig är det för att jag hade bråttom till jobbet, säger vi. Eller så berodde det på att jag tyckte det var pinsamt att ta kort när det stod en massa folk bredvid IDOL-bilarna.

 




Onsdag


Har varit en bra dag idag även om jag stundtals dött av tristess då jag har jobbat, och butiken har inte varit smockade med kunder direkt. Förhoppningsvis har folk varit vettiga nog att njuta av det fantastiska vädret istället!

Direkt efter jobbet blev det tapaskväll på Mañana Majorna så nu sitter jag här mätt och belåten och funderar på om jag ska krypa till kojs eller ej. Hatar ju att gå och lägga mig i en tom säng. Fast sitter jag uppe för länge kommer jag vara ett ras på jobbet imorgon...hmm, dessa ständiga i-landsproblem!;)

Efter det att jag går från jobbet imorgon är jag ledig till på måndag:D Har visserligen lite saker inbokade, men bara trevligheter. Bortsett från akupunkturen kl. 9 på fredag morgon då, ouch. Söndagen kanske itne blir så trevlig heller, beror lite på hur kul det blir på lördagen när det vankas julfest med jobbet, hehe.


God natt!


Bara vara


Ibland är det förbaskat skönt att sitta rätt uppochner och varken anstränga sinne eller kropp. Det är vad jag gör just nu. Har precis kollat på julkalendern. Har dock inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om den efter bara ett avsnitt. Nu har jag två avsnitt av Project Runway att titta på, lovely! Datorn får bli mitt sällskap en kväll som denna när Kärleken är ner i hamnen och jobbar.

Har egentligen lite disk att ta tag i också men, nej. Inte ikväll. Den får gotta till sig lite till;) Tisdag har i övrigt varit en bra dag med en ny kurs på schemat. Nu är det Hälsopedagogik som gäller fram till den 11 januari. Skola över jul?!, tänker ni kanske och ja, tyvärr är det så. Inget schemalagt över jul och nyår, men däremot en hemtenta och ett projektarbete som ska färdigställas.

Sedan vill jag passa på att tacka för alla röster jag fått i tävlingen så här långt! Inga ord kan beskriva hur mycket det betyder för mig. Vinner jag lovar jag att hålla en fest av något slag:)


Och för er som inte har röstat finns alla intruktioner om hur ni går till väga i inlägget
här nedanför! Tack på förhand:)