Tack för mig


Av statistiken att dömma så var ni faktiskt några där ute som förväntade sig ett blogginlägg samma dag som jag landat i Sverige igen. Tji fick ni.

Nu sitter jag hemma hos päronen i Stenungsund med Kärleken och ute öser regnet ner. Senare idag bär det av ut till Dyrön där pappsen paxat bästa båtplatsen:) Hård konkurrens här på Västkusten...

Under veckan som gått har jag legat och funderat lite i solstolen och kommit fram till att lägga ner bloggen. Åtminstone tills jag har något vettigt att skriva om, fått ordning på mina tankar och på mitt liv. Och med tanke på den mikroskopiska läsarkretsen jag har tror jag ingen direkt kommer få några bestående men. Annars finns det ju faktiskt något modernt som kallas mobiltelefon nuförtiden...så om ni vill veta hur jag mår, vad jag gör eller om jag har en stund över. Ring.


THE END

The botten is nådd?


Har visserligen haft en förträfflig lördag med födelsedagsfirande ute på Hisingen men bortsett från det har den här veckan inte varit särskilt kul varken på det ytliga eller själsliga planet.

Började med att få håret förstört av en disträ frisör (ångrar bittert att jag lämnade Björn Axén och ska inte gör om samma misstag). Sedan har det inte blivit så mycket träning jag önskat och igår fick jag beskedet att jag inte kommit in på Handelsakademin. Som grädde på moset är min gammelmoster döende i cancer och jag käkar medicin vars biverkningar är bland andra finnar och viktökning. Precis vad mitt självförtroende behövde lagom till bikinipremiären.


Lämnar nog bloggen åt sitt öde tills det att jag kommer hem från Kroatien.
Är inte riktigt på humör så att säga.


Mitt så kallade liv


Så var mina dagar som luspank arbetssökande över för en litet tag, Fick nämligen hjälp av min alldeles privata bankrådgivare igår så nu har jag sålt och omplacerat mina fonder. Väldigt smidigt när man kan utnyttja sina vänner efter arbetstid, hehe.

Tyvärr verkar det som om vädergudarna tänker strejka fram till nästa vecka när planet lyfter så idag har jag syndat lite och solat solarium:/ Tänker inte visa mitt vita ass för hela Dubrovnik. Måste ju grunda lite...Men har även varit ute på morgonpromenad med Nelly och besökt gymmet innan lunch så lite nytta har jag allt gjort.

Dagen i övrigt verkar inte ha så väldans mycket att bjuda på så det blir nog att jag parkerar mig i soffan. Ännu en dag i mitt fantastiskt spännande liv...Tack och lov att det inte är särskilt långt kvar till varken resa eller jobb.
Så kan det gå när kondomen inte är på


Ibland undrar jag hur vissa människor tänker. Eller rättare sagt hur de kan låta bli och tänka på konsekvenserna. Lyssnade på Morgonpasset i P3 (som vanligt) när jag var ute på min morgonpromenad.

De berättade om en kille i USA (vart annars?) som hade blivit pappa för första gången vid 18-års ålder. Inget märkvärdigt med det...MEN. Nu var han 29 år och var far till sammanlagt 21 stycken barn. Med elva olika kvinnor! Hört talas om kondom?!

Till saken hör att han är låginkomsttagare så nu hade han hamnat i rätten för han inte kunde betala underhåll till alla ungar. Surprise, surprise...den mest bittra av mammorna tyckte t o m att han borde tvångskastreras. Är nästan beredd att hålla med henne.Så snälla killar (och tjejer med för den delen), tänk efter före!

Vill ha!

Förvånasvärt lika min allra första glasögon som fyraåring. Mamma hade inget att säga till om där inte.
Se hela kollektionen
här.

Nu har Whyred varit i farten igen och fullkomligt förhäxad mig. De har hittat "confetti plastic" (konfettiplast på svenska?) från 70-talet i Spanien och av det skapat en limiterad kollektion med solglasögon. Ruskigt snygga! Tyvärr ligger prislappen på 2200 kr och en Lottovinst känns inte särskilt trolig eftersom jag inte ens har råd att köpa en Lottokupong;)Hurtbullar


Ingen vila ingen ro. Klockan 07.30 bestämde sig Kärleken för att jag inte fick sova längre för han hade minsann vaknat redan kl 06.45 och var uttråkad. Så det var bara att gnugga sömnen ur ögonen och...nej, inget snusk! Vi gick morgonpromenad innan frukost och innan solen stekte allt för mycket.

Självklart har även några timmar spenderats ute på gräsmattan. Vill ju inte se ut som ett spöke när bikinin åker på nästa tisdag. Synd bara att man blir så jäkla slö i värmen. Men efter en liten tupplur efter lunch återfick vi lite energi så då bar det av till gymmet. Tror knappast att jag kommer komma upp ur sängen smärtfritt imorgon...

...men jag har inget val. För kl. 09.00 skall jag vara på Arbetsförmedlingen, blääää. Brukar aldrig gå därifrån med ro i sinnet. Men efter det skall jag bänka mig hos frisören så förhoppningsvis blir jag på bättre humör hyfsat snabbt igen. Får se om hon kan få någon ordning på mitt hår nu när jag skall spara ut till min page igen.