Tvärnit



Jag har verkligen försökt, men det går inte. Mina kreativa hjärnceller hålls fånga av  någon ond liten gubbe. Bara två veckor ochkvar tills ansökan till Borås skall vara klar, och jag har kanske avverkat en tiondel. Har en bra grund, men den skall utvecklas till det där lilla extra också...och med tanke på att jag aldrig någonsin blir nöjd med något jag själv gör så ja. Ni förstår säkert problemet. Och självförtroende blir inte bättre när man än en gång gör sin mamma besviken...tjoho, livet är på topp.

Lördag





Eftersom jag ändå sitter här kan jag ju lika gärna fortsätta skriva lite. Ni glömmer väl inte att släcka lamporna under Earth Hour idag mellan kl. 20.30-21.30? Själv kommer jag sitta i en biosalong lagom till detta fenomen börjar så det ska bli väldigt spännande att komma ut från en mörk biosalong till ett nersläckt Göteborg. Och filmen? "Kenny Begins" såklart.


En gång morgonpigg, alltid morgonpigg?



Axel:)

När jag var runt 4 år var jag hemma med min mamma som var hemma från jobbet då hon mådde lite dåligt. Men tro inte att hon fick sova ut...nejnej. Lilla Johanna försökte verkligen slå ihjäl tiden men till slut fick hon nog och gick med bestämda steg in i sovrummet;


"Mamma, nu har jag ätit frukost två gånger OCH gett Axel mat så nu får du faktiskt gå upp!"


Och nu sitter jag här...18 år senare och försöker slå ihjäl tiden eftersom jag vaknade kl. 07.20 och gymmet inte öppnar förrän kl. 10. Och nej, jag tänker inte ätit frukost två gånger den här gången;) Men en katt som sällskap hade varit trevligt.



Skatteåterbäring!




Fy fan...det var längesedan som jag blev så besviken som när jag öppnade min deklaration som precis damp ner på hallmattan. Tyckte inte jag gjorde något annat än att jobba förra året så i mitt huvud skulle jag åtminsone få tillbaka ett
par tusenlappar, men icke! Det var inte ens i närheten. Summan? 126 kr! %&/%#!&#()!"/#)(!"=#


Budgettips till alla torrisar




Sveriges vinterväder är inte snällt mot huden. Själv är jag snustorr och måste smörja in mig i tid och otid. Duschar man dessutom ofta blir huden extra torr. Därför vill jag tipsa alla med tunn plånbok och torr hud om Natusans duschcreme för bebisar! Den kostar max 30 kr, är dryg och går att hitta i näst intill alla matbutiker. Gå inte till schampoo/duschcremes-hyllan bara...du hittar dem vid blöjorna;)

Sörja

Så har ytterligare fem vardagar gått, ihopsmälta till en enda sörja. Den här veckan har det åtminstone varit en ganska solig sörja, alltid något. Har den är veckan blivit några slantar rikare p g a försenade sjukdagar ifrån december och ca 20 CV fattigare.

Har spenderat x antal timmar både i måndags och tisdags och trippat runt i mina stövlar och försökt vara på mitt allra bäst humör för att lyckas charma mig till ett jobb. Tyvärr verkar folk i klädbutik tro att de kan så mycket mer än folk som jobbar i matbutik så mina 6 år på ICA och Hemköp är ungefär lika mycket värda som den svenska kronan idag. Dvs inte särskilt mycket...Att jag sedan har en ganska gedigen utbildning inom området, nej det hjälper föga det heller. Så hu f*n ska man bära sig åt?! Så nu sätter jag mitt hopp till Hemglass och hoppas på det bästa...

Lite trevligheter har såklart också hunnits:) Allt är inte bara död och elände även om jag har mina dagar. I onsdags var det ju som bekant våffeldagen, men vad gör man när man inte har något våffeljärn? Man våldgästar Kärlekens morföräldrar såklart;) Fast vi var artiga nog att förvarna dem lite innan. Lämpligt nog skulle de även en sväng till IKEA så vi hängde på. Igår fick jag äran att ta en fika med med
Gbgs snyggaste blondin också. Finns ingen direkt jag kan prata med om dagarna så lite sällskapssjuk blir man allt.

Och vad har fredagen att bjuda på då? Ingenting! Eller jag ska inte göra någonting rättare sagt. Med två gymbesök på raken kände jag att idag får nog bli en vilodag. Får hänga på låset när de öppnar imorgon istället. Och med tanken på snö och slask utanför huset så tänker jag nog inte ens lämna lägenheten.


Det blir jag, skissblocket och soffan idag.

Jobbmarathon


Puh...dagens träning bestod av att springa på stan i 2 h i högklackat för att försöka hitta mig ett jobb. Det märks att det är lågkonjunktur. Och att alla studenter som behöver sommarjobb har varit ute i väldigt god tid. För oftast var svaret detsamma; "Nej tyvärr, vi har fullt med personal." MEN! Det fanns några ljusglimtar här och var så än finns det hopp.

Den bästa möjligheten till jobb skall utforskas lite mer imorgon eller på onsdag...återkommer om vad det gäller. Men om jag lyckas få en anställning där kommer jag bli mycket nöjd:)

Nu skall jag fortsätta med mitt lilla designexperiment som är ett obligatoriskt moment i årets ansökan till modedesign.


Wish me luck!



Söndag

Solen var inte riktigt pigg på att kika fram idag som tidigare i veckan, men till slut så...Medan det var grått och tråkigt ute hanns det med en riktigt god helgfrukost, ett gympass och lunch.

När solen till slut hittade fram bland molnen stack vi ut våra näsor utanför lägenheten och traskade ner till stan. Är i stort behov av en ny vårjacka! Helst ska den vara gratis också;) Är nog en omöjlig ekvation att lösa är jag rädd.

I veckan som kommer blir det ännu mer jobbsök och nu måste jag verkligen ta tag i ansökningen till Borås. Skärpning! Är bara 3½ vecka kvar och jag har en massa som ska skissas, klippas, klistras, fotograferas och framkallas. Uhh, blir stressad bara av tanken:/ Aja...

Så här inspirerad var jag idag. D v s inte ett dugg. Hoppas alla har haft en finfin helg i solen:)




Jobbsökandet fortsätter...


...och mailen med "Måste vi meddela att du inte är aktuell att gå vidare i rekryteringsprocessen för den här tjänsten." fortsätter trilla in. Och för varje mail hoppar självförtroendet ner ett pinnhål. Bara för en liten stund sen sökte jag ytterligare ett jobb, gissa vilket. Ni ska få en ledtråd...


Ha jag sagt att jag har orden "pank och desperat" intatuerat i pannan?



Familjen B



Även kallad familjen Glasögonorm;)


Ganska fräscha för att vara 67 och 60 år gamla va?

Det här var nästintill alla bilder jag tog från förra helgen Kielkryssning...lika duktig att använda kameran som vanligt med andra ord, not!



Splittrad

När jag ändå är inne i utbildningssvängen (se inlägget nedan) kan jag ju lika gärna fortsätta. Jag blir inte klok på mig själv ibland! Nu tillhör jag tyvärr inte den lilla skaran med de rätta kontakterna så då får jag helt enkelt slåss i skolbänken för en plats i arbetslivet. Om jag nu bara kunde komma underfund med vad jag vill bli!

Dietistdrömmarna fick sig en liten törn under mina KomVux-veckor då jag kan än en gång konstaterade att jag föredrar praktiska ämnen framför de teoretiska. Så nu har jag ägnat morgonen åt att skriva upp de saker jag kan tänka mig och listan blev följande (utan inbördes ordning;)):


I dagsläget är en plats på Modedesign det som står högst på önskelistan, men det gäller att komma in också. Är ju inte direkt ensam om att vilja bli modedesigner i vårat avlånga land... Förut var reservplanen att börja läsa till dietist om jag inte kommer in på Modedesign, men nu lutar det mer åt ett år på folkhögskola för att förbättra min halvdana konstnärssida. Bara tanken av att gå på en skola som ligger alldeles vid havet och sitta och skapa dagarna i ända känns mer än välkommet just nu. Lite som terapi nästan.

Nu ska jag  skynda iväg till gymmet innnan Treon slutar verka. Har haft konstant huvudvärk och misstänkt varm panna sedan tisdagskväll så hittills har det bara blivit ett gymbesök den här veckan:/ Jag har ju inget jobb att sköta så då kan jag lika gärna sköta om min kropp i brist på annat...




Höjden av ironi


Dagens politiker snackar väldigt mycket om skolan och hur viktigt det är att vi "ungdomar" går en ordentligt utbildning så vi kan få ett välbetalt jobb. Alla 80-talister som har prestationsångest  räcker upp en hand!

Är det inte då väldigt ironiskt att Sveriges förrförra finansminister Bo "Bosse" Ingvar Karchimirer Ringholm (han är för övrigt ensam i hela Svea Rike med sitt konstiga mellannamn) hoppade av gymnasiet för att han hade IG i matematik! Och han hade hand om våran ekonomipolitik 1999-2004. Skall man skratta eller gråta?!


Ytterligare ett fall där duktiga och välutbildade människor få ge plats för dem med rätt kontakter...



Sol, sol, sol


Tur att det är sol ute när det inte alltid är sol i sinne. Arbetslösheten börjar sätta sina spår, både i plånkan och i tankarna. Menmen, bara att bita ihop...

Idag lyckades jag i alla fall ro hem ett VG i matte B-kursen, hallelujah! Tack och adjö Komvux. Men kanppt hann jag få beskedet innan Kärleken ringde och berättade något ännu bättre. Ja, åtminstone för hans del inte för mig. Och vad det är får ni reda på om ett par dagar...

Och även om humöret och bergochdalbana så är det åtminstone helt fantastiskt väder! Igår var Kärleken och jag ute i två timmar och traskade längs Norra Älvstranden. Och idag blev det också spankulerande i Göteborgs city, men den här gången helt allena. Kommer dock inte äta glass på hela sommaren. Gick nämligen in på Baronen på Linnégatan och köpte mig en kula glass för att fira att mattekursen var klar...bara det att över halva kula bestod av klumpar! Inte sådana där isklumpar utan de var gummiaktiga och sega, bläääääääääää.....

Nu blir det soffan och ishockey. Frööööölunda!!!;)


Här skulle det komma lite bilder, men kännde inte blogg.se för...


Tisdag


Redan tisdag och helgen tog slut i ett nafs, som vanligt. Kielkryssningen med föräldrarna och Kärleken var angenäm, med mycket god mat och Tysklad bjöd på riktigt vårväder. Några lock öl följde såklart också med hem. Fast som bekant hatar jag öl så då kan ni ju gissa vem som ska dricka upp den;)

Har varit en riktigt flitig biobesökare det sista också. Var och såg "Watchmen" med Kärleken i söndags och igår blev det "En shopaholics bekännelser" med Sus. Var föga imponerad av någon av dem, men har ni en serietidningsnörd till pojkvän som jag lär ni nog få följa med på Watchmen i alla fall;)

Annars har jag inget som helst roligt att rapportera om när det kommer till mitt liv som arbetslös. Samma visa dag ut och dag in. Kanske skulle ta och lägga bloggen på is tills jag har något relevant och lite mer givande att skriva om? Typ om 5 år eller så när jag förhoppningsvis är färdigutbildad till något vettigt...Nu ska jag i alla fall vara vettig nog och pallra mig iväg till gymmet.




Helgens bästa



Verkar som Björn Gustafsson får se sig slagen av Henrik Dorsin...



Nostalgi

Sitter just nu hemma hos föräldrarna och letar efter bilder på plagg jag sytt under mina utbildningsår. Men såklart kan jag inte låta bli att kolla på alla andra kort som jag sparat på datorn...


Här är min blonda page sommaren 2006 som jag inte lyckades hitta sist när jag gjorde min "frisyrspecial"


Korten som följer är ett par riktiga egokort från augusti 2007. Men jag blev så förvånad över hur söt jag var (om man nu får säga så) . För att inte tala om hur brun jag lyckades bli på bara 4 dagar! Ge mig sommar nu!!!


 1 augusti...

...fyra dagar senare var jag en pepparkaka:)



Sanna Nielsen vs Håkan Hellström



Sanna Nielsen har av någon anledning fått för sig att göra en egen tolkning av Håkan Hellströms "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger". Visst har hon fin röst, men ingen slår Håkan himself när det gäller att förmedla hjärtesorg genom sång.

Sockerchock del 2


Fy fan säger jag bara. Borde ha vetat bättre..efter dagens inlägg fick jag hjärtklappning, huvudvärk och blev fruktansvärt illamående. Socker är inget annat än skit. Borde väl inte blivit chockad egentligen med tanke på att jag börjar skaka om jag dricker en mellanstor Cola på Donken...

Men det är väl bara att tacka och ta emot att jag inte har några laster. Bara att hoppas att det syns om 40 år också;) Får hoppas att jag brås på min mor och far. Min kära mor fyller 60 år på lördag och ser snarare ut som 50. Och papsen är inte illa han heller som fyller hela 67 bast till hösten. Fast han har nog snarare generna att tacka en ett sunt leverna, haha.

Kan också passa på att förvarna mina läsare om att det kommer bli ett litet bloggupphåll i helgen. Det vankas nämligen Kielkryssning! Hoppas bara vädret blir lite bättre. Just nu snöar och blåser det för fullt är i Göteborg:/


Sockerchock


Duktig idiot...har precis käkat fem kakor så nu kommer jag vara speedad på socker fram till läggdags. Kan visserligen behövas med tanke på att jag ska sitta och pilla med ansökan till Modedesign. Och bättre att vara speedad på socker än på någon okänd substans, right?

Idag har jag äntligen fått tummen ur och tränat...löpning! Inte ofta det händer, haha. Men idag var det så extremt fint vårväder här i Göteborg så jag kunde inte med att gå till gymmet. Får bli imorgon istället.

Imorgon styr jag kosan till päronen i Stenungsund. Måste gräva lite i arkiven för att hitta material till ansökan till Borås. Mycket som ska göras...puh. Så här kan jag inte sitta och uggla!


Status; sockerchocken har nått magen, ajajaj...

Socialbidrag nästa?

Halva arbetsveckan avklarad, för er som jobbar då;P För mig är det bara ytterligare en dag utan något speciellt på schemat.  Att vara arbetslös är lite som att ha sommarlov, fast med kasst väder. Dagarna bara flyter ihop med varandra och det blir till slut svårt att hålla koll på vilken dag det är.

Förmiddagen har ägnats åt att tvätta och sitta i telefonkön till Alfakassan. Gjorde nämligen upptäckten att jag antagligen inte räknas som arbetslös utan studerande. Pallar inte med svenska myndigheter ibland, usch.

"Sökande som studerat räknas som arbetslös när:
- När studierna är helt avslutade eller definitivt avbrutna.

En utbildning anses avslutad först när du inte längre har för avsikt att studera vidare. Detta innebär t ex att även om en viss del är avslutad, t ex studier på Komvux, men du har för avsikt att fortsätta studera, t ex på högskolan, anses du fortfarande som studerande."

Och som bekant avslutade jag precis mina Komvuxstudier och jag ska söka till universitetet till hösten. Får bara hoppas att gubben eller gumman på Alfakassan som tar emot min ansökan är barmhärtig. Annars blir det inga cash förrän i augusti, eller tills jag får ett jobb. Bara att kämpa på med andra ord! Eller vinna 120 miljoner på Lotto...hoppas på det sistnämnda.


Mitt verk



Vissa dagar känner jag mig helt värdelös. Men när jag fick bilder från en
gammal kund så insåg jag...jag är f'n grym på att sy;)




Tisdag

Tisdag blev en lång dag. Lämnade lägenheten strax innan kl 10 för att traska ner till Arbetsförmedlingen (där jag fick sitta  och vänta i 1 ½ h:/) och kom inte inte innanför dörren förrän kl 20.30.

Efter den otroligt sega väntetiden hos Arbetsförmedlingen fick jag, hör och häpna, träffa en vettig och trevlig människa. Så än finns det hopp. Efter det angenäma mötet blev det ett annat angenämt möte med Kärleken och ett par av hans klasskamrater. Blev en lunch på nya Warehouse på Magasinsgatan. Smaklökarna hoppade väl inte jämnfota direkt, men det var helt OK.

Efter lunchen konstaterade båda ganksa snabbt att vi inte ville rulla hem till lägenheten igen så vi styrde kosan mot Hisingen och Kärleken morföräldrar. Väldigt trevligt. Middag fick vi också...och så rullade vi vidare.

Den här gången ända bort till Mölndal där Kärlekens väldigt stora lillebror spelade handbollsmatch. De spöade RIK med sju mål:D Det värsta är bara att jag blir så j*vla sugen på att spela handboll igen när jag sitter där och hoppar på läktaren. Men jag får nog inse att min tid som handbollsspelare är förbi.

Roligare än så här blev inte min tisdag. Inget MTV-jobb, eller möte om någon klädkollektion...men den som väntar får se.


Status; trött, men samtidigt väldigt rastlös då jag inte har tränat på två dagar.

Vardagsmys


Äntligen lite vårväder! Även om det regnade lite på eftermiddagen, menmen. Det var åtminstone sol tidigare på dagen:) Blev en liten solskenspromenad ner till Hemköp vid Vasaplatsen för att fynda lite extraprisvaror, hehe. Inte alls pensionärsvarning, nejnej. Men ni måste medge att rotfrukter för 3.90 kr/kg är sjukt billigt;)

Efter lunch var det dags för betygssamtal för Matte B-kursen. Men tji fick jag för hon var tydligen sjuk och skulle vara borta en längre tid:/ Fan då...vill ju bara få allt vad plugg heter raderat från min hjärna just nu.

När solen försvann blev även humöret sämre, men framåt kvällskvisten traskade Kärleken och jag ner längs Avenyn hand i hand och tog en fika på Kafé Kosmos efter en vända i några butiker. Mysigt värre:) Deras bärpaj är grym! Var bland annat inne på "nya" SOLO och kikade. Mycket bättre än innan! Fanns många godbitar som skulle passa finfint i min garderob, men ack så dyra.

Så nu är humöret tillbaka i "normalläge", men det börjar änna bli dags för sängen känner jag. Måste ju orka till gymmet tidigt imorgon:)


Min drog





Kaffe har aldrig varit något för mig. Tycker verkligen att det smakar apa. Svart te slutade jag dricka för många år sedan och nu har jag även börja överge det gröna tet, för det röda. Jag har fastnat lite extra för ett KRAV-märkt med honungssmak. Mmmmmm, prova du också!

Bänkpress och skitväder



Det var inte många själar på gymmet när det öppnade kl 10 idag. Inte så konstigt kanske med tanke på det här *^=)?(/%%¤ vädret. Brrrrr. Så det var bara att dra på vindstället över träningskläderna och traska iväg.

Men när man väl är inne på gymmet så är det klart värt den där 10 min promenaden i regn och kyla. Idag stod bröst och axlar på schemat så nu är man så där mör och go i kroppen:)

Ska bara orka pallra mig in i duschen också. Och efter det blir det veckohandling av mat på Focus. Helt klart Göteborgs bästa matbutik! Och nej, den är inte så dyr som vissa av er tror....

Nej, duschen var det ja...Ciao


Volvo, villa, vovve




Vi har ingen Volvo, än. Men med tanke på att Kärlekens mor jobbar inom företaget finns väl risken att även jag kommer ratta en om några år. Villa? Njaaaaa...om 10 år kanske. Och även om vi båda är väldigt sugna på hund inser vi att vi måste vänta tills vi får lite ordning på våra liv. Ett år eller så;) Vi är åtminstone överens om vilken ras det kommer bli....en boxer!:)


Lördag


Svensk husmankost någon? Ja tack!

Kärleken möttes av fläskpannkaka till frukost när han kom hem från jobbet. "Urk!" kanske vissa tycker, men jag tycker det är supergott:) Kan inte hjälpa det, men jag tycker verkligen om att skämma bort mina nära och kära med god mat. Notera, god mat..inte en massa halvfabrikat och skit. Har klarat mig finfint utan mikro här hemma i snart ett år. Inga Billy's pan pizza här inte;)

Dagen i övrigt har innefattat en utflykt ut till Hisingen för att träffa svärmor (nåja, blivande kanske) och co. En väldigt stillsam dag med andra ord. Men dagar som denna är faktiskt väldigt skönt att ha emellanåt. Hade det inte varit för att gymmet hade stängt så tidigt hade jag hunnit med ett gympass också, menmen.

Dagens skönaste kommentar stod Kärlekens mormor för. Vi berättade om våra hundtankar och då utbrister hon;


"Hund?! Men när ska ni skaffa bebis då?!"


Winning look?




Var väl inte jättepepp på idén, men Kärleken fick övertala mig att gå in på www.winning-look.se och anmäla mig till deras tävling. Gå in och lägg en röst vetjja;)



Gratis är gott





Alla ni som bläddrat i senaste numret av GLAMOUR såg säkert att det bjuds på en gratisvisningar av "Confessions of a Shopaholic" runtom i landet den 16 mars. Snabbt som attan åkte jag ner till Biopalatset och hämtade två stycken biljetter:) Om ni skyndar er kanske det finns några kvar. Men kom ihåg att ni måste ha med kupongen från tidningen!




Grattis Maria!



Min snygging uppe i Sthlm är inte helt olik Denise Richards, eller vad säger ni?

Igår fyllde min underbara Maria 23 år. Eftersom hon bor i Stockholm fick hon nöja sig med ett "grattis" över telefon, men jag tänkte att hon även fötjänade lite uppmärksamhet här i bloggen:) Grattis, grattis, grattis!!!

Fashion Friday




Igår damp ELLE ner genom brevinkastet och idag var det dags för GLAMOUR:) Inte helt fel...och om en liten stund har jag även tillgång till Americas Next Top Model, cycle 12. Ännu bättre!

Tredje gången gillt heter det ju och idag hittade jag dem äntligen! Ett par nya skor som jag kan möta våren i...och min näsa för att nosa rätt på de riktiga godbitarna bland de lite mindre fina reavarorna verkar fortfarande intakt:) Stövlarna nedan kostade mig endast 499 riksdaler. Inte illa med tanke på att ordinarie pris har varit 1499 kr. Dessutom påminner de lite om stövlarna som ingick i Acnes höstkollektion med en prislapp på 3500 kr. Kort och gott, jag är supernöjd!



Dagens kap ersätter...



...dem här. Så ja, detta var en nödvändig investering!




NK goes balkan



Igår startade NK's vårkampanj och årets tema är...
cirkus! Lite otippat, men en ganska rolig idé måste jag säga. Hur som helst blev jag glatt överraskad idag när jag traskade förbi deras skyltfönster och hör exakt samma låt som spelades på festen för en vecka sen. Det spelades balkanmusik! Så om du känner dig lite dyster i detta gråa väder kan jag rekommendera ett par minuter framför NK's skyltfönster så ska du se att det blir bättre:)

Party




Helgen ute på Fresh Fish bjöd såklart också på ett litet party. Eller litet och litet...en massa fashionistor på en ganska liten yta var det iaf. Så den lilla svarta var mer regel än undantag. Tur att jag bröt av lite fint med min ärtgröna klänning;) Men som vanligt lyckades jag undvika samtliga vimmelfotografer flitigt (fast egentligen är de dem som undviker mig;P). Fast efter lite detektivarbete hittade jag dock en ynka bild där jag kikar fram. Eller åtminstone min rygg...




Godkänd

För tre år sedan hade jag varit klart missnöjd med ett G, men dagens Godkänt i Nk B var mer än välkommet! Och Håkan (som jag bara har mailat med) var inte alls någon gringubbe utan en trevlig snubbe i 25-års åldern. Så nu har jag bockat av samtliga saker på min "Att göra"-lista för idag. Skönt!

Besöket hos Arbetsförmedlingen däremot var inte lika trevligt....&#/"%¤%&"(/¤)"/*)¤. Mer än så skriver jag inte. Vill ju inte stämmas för förtal;P Tror hursomhelst inte att ordet "symapati" finns med i deras vokabulär. Blääääää.

Snart ska det lagas middag och sedan lutar det åt ett pubquiz på andra långgatan:) Har även jagat på stan efter ett par vårpjucks idag, mission impossible säger jag bara. Hittat ett par riktigt snygga på YOKO YAP men det fanns bara stl. 39 kvar och med mina bautafötter var det bara att glömma. Har kikat på Din Sko, Jerns, Nilson, Radical Sport, Wedins, NK, Johanssons, Red Devil, Åhléns, Karltex och Vagabond. Förslag på någon annan butik?

Fresh Fish

Puh...då var den här helgen över.Har arbetet sedan i torsdags för Fresh Fish, en modemässa här i Götet för oetablerade designers. Mycker roligt att kunna bidra med lite hjälp, men shit vad mycket väntan det blir...

Och Johanna+inget att göra=PANIK! Men någon gång skall väl även jag bli vuxen och inse att allt inte kan vara roligt exakt heeeela tiden. Eller?

Imorgon skall jag ha en riktig "vuxendag" och ta tag i en massa nödvändiga saker. Arbetsförmedlingen, biblioteket och betygsamtal står på schemat. Sedan hade det  ju varit bra att hinna med en sväng till gymmet också...en sak är i alla fall säker, bara för att man är arbetslös är man långt ifrån sysslolös. Och tur är väl det annars hade jag gått i taket.

Ni får ursäkta det korta inlägget, har ju egentligen hur mycket som helst att skriva men jag fick ett litet psykbryt i helgen så jag är ganska tom i bollen. Med sådana tråkigheter är inget vi ska prata om här.


Jag hoppas mina kära läsare har haft en fin helg och att ni åtminnstone har ett par slantar kvar av lönen/studiebidraget;)