Johanna for presid...ELLE-vinnare!


Johanna Bodin



Här kan ni se resten av finalisterna, men eftersom ni är "mina" läsare hoppas jag såklart att ni röstar på mig!:)





Måndag morgon


Vaknade kl. 05.55, 35 min innan alarmet skulle gå igång. Och då är det knappast någon idé att försöka somna om...Så nu är håret tvättat, frukosten uppäten, lunchmackan inslagen och spacklet på. Nu är det bara lite vettiga kläder som saknas. Upptäckte dessutom att jag satt på mig mina mysbyxor bakochfram, bra jobbat. Men så är det ju måndag också, dagen som aldrig riktigt är som alla andra dagar. Lite segare, lite gråare och en hel oändlighet kvar till helg. Bortsett från regn och rusk tror jag nog att detta kommer bli en ganska bra måndag ändå.




Det omöjliga har hänt


Jag, som verkligen inte är något stort fan av julen, har "drabbats" av julefrid. Efter en turbostädning på 2 timmar och några tända stearinljus senare var mysfaktorn skyhög i vår lilla tvåa. Lägg där till julmusik ur högtalarna och en liten adventsfika med Cissi och Emilia. Nu ska jag strax börjar med middagen, men först ska jag vara en duktig flicka och läsa på lite inför morgondagens redovisning.

Vardagsrummet/sovrummet


Även "kontoret" har fått lite julpynt

Kärleken är mäkta stolt över sin ljusinstalltion i hallen.



Ny energi


Efter över 10 timmars sömn är jag nu människa igen. Grannens höga partymusik till trots somnade både Kärleken och jag på mindre än 5 minuter och vaknade utvilade till solsken. Inget pjåkigt adventsväder måste jag säga:)

Nu ska jag ta tag i allt det där jag inte hann igår eftersom jag åkte på jobb. Diska, dammsuga och städa toaletten. Sedan blir det nog en liten sväng på stan innan min projektarbetsgrupp (en del av den i alla fall) kommer hit på adventsfika medan vi går igenom morgondagens presentation. Klockan 12 imorgon har jag ytterligare 15 friska högskolepoäng! Om jag klarat hemtentorna vill säga...


Good bye "Introduktion tll fysisk aktivitet och kost ur ett hälsoperspektiv",
hello "Hälsopedagogik"!


Dagens i-landsproblem: Jag blir fortfarande inte insläppt på Facebook! Vad har jag gjort för ont?


Äntligen ledi...


...knappt hann jag njuta av min lediga dag förrän de ringde från Filippa K och var i skut behov av personal då en tjej blivit sjuk under natten. Så det vara bara att skutta i duschen, springa ner till pendeln och trycka i sig en macka på vägen. Men fyra timmars är ju egentligen ingenting, speciellt inte på en lönehelg! Innan jag visste ordet av så satt jag på pendeln på väg hem igen. Eller ut till Hisingen rättare sagt där det bjöds på kalops och nybakta lussekatter.

Eftersom natten bjöd på ytterst få timmar med sömn är jag just nu mer död än levande trots att klockan är bara barnet. Men det kan inte hjälpas...kommer störta i säng inom en snar framtid.


Dagens i-landsproblem: Jag kommer inte in på min Facebook...Merde!



FINALIST!



Sådär...där ser ni klänningen. Lådan var bara för att skapa det "lilla extra".


För det första blev jag så upprymd när jag hittade bilderna som jag skrev om i tidigare inlägg att jag inte kunde somna utan var tvungen att gå upp igen. Och nu när jag satt och kollade på bilderna nu (igen), såg jag att de faktiskt tagit ur klänningen ur lådan som jag riktade så många pilar på, haha.


....

Och nu såg jag en sak till! På galabloggen står det faktiskt "Cia, Marguerite och Catarina med de 10 finalisterna. Ni får se mer och utförligare beskrivning av dessa på måndag som sagt."

JAG ÄR FINALIST!!!:D Nu börjar jag nästan grina också...


GLAAAAAAD!




Bild lånade från
ELLE. Pilarna har jag dock ritat själv;)


Surfade in på ELLE's galablogg för att kika lite och så hittar jag de här bilderna, där mitt bidrag ligger överst i högen! Och jag som var så orolig att det inte skulle komma fram i tid. Tänk om jag blir en av de tio finalisterna:D Håll alla tummar och tår ni har gott folk för på måndag avslöjas de bidrag som gick vidare...


Räkneverk


Idag har jag inventerat stora delar av lagret på jobbet. Efter nästan åtta timmars konstant räknande kanske det inte är så konstigt att jag är lite seg i kolan. Segheten försvann däremot samtidigt som jag kom innanför dörren till en hemlagad monsterhamburgare som smakade underbart! Tack älskling:)

Lönehelg till trots ska jag ta det så lugnt imorgon så att klockorna nästan stannar. Tvätta, städa, ta fram adventsljustakarna, lämna in senaste skoinköpet för omklackning, gå till bibblan och bli kvitt den där förbaskat tråkiga boken vi använde oss av till projektarbetet för att sedan åka ut till Hisingen för att baka lussekatter och äta middag. Sparar allt krut till nästa helg när det är dags för julfest med jobbet! Vet redan nu att den bland annat kommer innefatta lite mingel och trerätters på
Familjen, smarrigt värre!

Nu när alla hissat intresseflaggan för detta blogginlägg tackar jag för mig och släcker snart sänglampan. Tvättiden startar nämligen redan kl. 8...nattinatti.





Snopet


Missuppfatta mig rätt. Jag är oerhört tacksam att jag fått ett jobb, MEN...den här veckan har varit så otroligt intensiv att jag knappt har lagt mitt eget namn på minnet. Har verkligen lagt ner all min energi på projektarbetet som lämnades in idag.
Hela veckan har jag gått och suktat efter fredagen, min lediga dag, då jag skulle få sova ut och ta det lugnt. Men tji fick jag...igår ringde nämligen chefen och frågade om jag kunde jobba imorgon mellan kl 10-18.
"Självklart!"
, svarade jag glättigt medan jag svor inombords. Däremot kommer jag jubla när jag får min första lön på många månader precis innan vi åker iväg till Paris över nyår! Dessutom kommer jag komma hem till hemlagade hamburgare imorgon efter en lång arbetsdag så jag ska verkligen inte klaga! Bara lite;)

Sen saknar jag min Maria så det gör ont inombords! Det värsta är att vi inte hinner ses förrän nästa år, buhu.
Får trösta mig med en bild så länge...

Oktober 2007

 


Fääääärdig!


  • Projektarbete
  • Lunch med studierektorn
  • Källkritik
  • Fylla kylskåpet med mat
  • Diska
  • Mysig middag med Kärleken
  • Betala räkningar

Då återstår det bara en sak. Att placera sig i tv-soffan och slötitta på en konstig film ifrån 80-talet för att sedan förflytta sig till sängen. Det var väl egentligen två saker...men det ska jag nog klara av.

Adios amigos!


Höjden av gulligull


Dessa muggar fick Kärleken och jag i födelsedagspresent av min mor.

Nu är det bara Volvo, villa och vovve som fattas;)


Hängslen och livrem


Man kan aldrig gardera sig mot något för mycket. Eller? Är supernojig över att mitt paket med bidraget till
ELLEs tävling har kommit bort i posthanteringen någonstans mellan Göteborg och Stockholm så nu har jag även mailat in bilderna. Hoppas bara de uppfattar mig som extra intresserad och inte alltför påflugen. Men jag vill ju så gärna vinna!

Nu är det bara finliret kvar på projektarbetet och förhoppningsvis blir det helt klart imorgon...Efter det blir det en välbehövlig långhelg med första advent och allt:)




Paket på posten



Idag när jag kom hem stack det ut ett litet,brunt, knubbigt paket ur brevinkastet. Det var mitt smink från USA som hade kommit! Det tackar vi för. Denna lilla dosa kommer förhoppnings hjälpa mig på så vis att jag kan stå på jobbet i lysrörsljus omgärdad av kritvit inredning utan att känna mig som en fågelskrämma. Ingen risk att få lite färg i ansiktet med den här väderleken direkt.

Förutom ansiktet hade även huvudet behövt piffas till. Ja inte frisyren, för den kan man inte göra så mycket med utan det är innehållet som behöver uppgraderas. Mina små grå går just nu på tomgång...aja, bara att försöka med kickstarten och hoppas på det bästa!




Skynda långsamt


Kanske ett av svenskans konstigaste uttryck. Antingen skyndar man sig eller så är man långsam. För jag vet då inte hur man lyckas kombinera de båda egenskaperna!

Just nu vill jag vara lika snabb som Clark Kent (aka Superman) över tangenterna så det där %/"/¤%"(/%¤(&&%¤ projektarbetet försvinner ur min värld och ur min skalle så min kropp och knopp kan komma i balans. Har redan idag planerat in lite festligheter på torsdagen för oj vad vi är värda en belöning!

Efter alldeles för många timmar framför skärmen går nu mina ögonen i kors...Tack för mig och på återseende!


Slutet är nära


Slutet på den här kursen alltså! Så ni inte får några andra hemska tankar. På torsdag ska projektarbetet vara inlämnat sen är det "bara" presentationen kvar nästa måndag:D

Utöver en sista frenetisk pluggspurt kommer veckan bjuda CSN-pengar (mycket välbehövligt), akupunktur (ganska välbehövligt), lunch med studierektorn (lite välbehövligt, men framför allt gratis;)) och lite party (är väl alltid välbehövligt?!).

Förhoppningsvis kommer jag även få mitt smink som jag köpte från E-bay också. Börjar bli lite nervös över att jag blivit lurad...


Nu blir det plugg!

På begäran


En viss Ellie krävde att jag skulle skicka en bild på min nya frisyr. Så jag får väl krypa till korset och visa upp min "tantfrisyr" som jag kallar den. Måtte det växa fort för just nu är luggen alldeles för kort!


Kan ju åtminstone få drömma om att jag bar upp min nya friss lika bra som Audrey Tautou...
Den obligatoriska "plutmunnen" är såklart med, som på alla andra festbilder;P

Men så småningom ska det se ut så här! Bilden är från januari 2008.




Ruskigt


Det här är nog det närmsta sommar och sol jag kommer idag.

 


Hallå?! Solen! Kom fram, kom fram vart du än är! Nog för att hela min garderob går i gråskala men det är ingen färg jag föredrar på himlen. Nej usch och fy. En höstpromenad i solskenet hade inte suttit fel.

Gårdagen gör sig påmind i fötterna idag. Fast hellre det än i huvudet. Måste ju tyda på att jag dansade mer än vad jag drack;) Och med en god frukost och en balja grönt te i magen ska nog orken komma tillbaka snart den också...skulle ljuga om jag sa att jag var pigg som en mört.

Värre är det med Kärleken som kom fortfarande ligger och sover. Fullt förståligt med tanke på vad klockan var när han trillade in i lägenheten. Tror inte han vill vakna på några timmar heller med tanke på vad han mumlade i sömnen förut;

"Livet är en pest."

En udda typ


Så var man hemma igen efter en eftermiddag/kväll/natt av festligheter...En av de planerade festerna hanns inte med så det blev "bara" förförfest, förfest och fest. Men det var fullt tillräckligt för nu är jag så trött att ögonen går i kors.

En fantastiskt bra lördag måste jag säga. Hela sällskapet på 60-års kalaset utbringade en skål när jag skulle gå (och inte för att jag lämnade lokalen utanför min insats under kvällen;)). Därefter följde en förfest hos Helena där jag fick reda på att min första intryck vid skolstart hos de tre damerna var bland andra; estet, udda, speciell och "hon med egen stil". Tar det som en komplimang:) För hur kul är det att bli bortglömd och en i mängden?

Även lite dramatik hanns med under kvällen . Britta lyckades med konststycket att glöma sin väska på spårvagnen, men som tur var tog en snäll människa hand om den så hon fick tillbaka ganska snart. Men förstaplatsen knep nog ändå bruden som lyckades sätta eld på sitt eget hår (!) under festen i Majorna.

Åtta timmar efter det att första glaset blivit uppdrucket, runt midnatt med andra ord, försvann min ork och jag hoppade på första bästa spårvagn hem. Nu blir det en välbehövlig skönhetssömn i några timmar för senare idag är det jag som måste renskriva delar av rapporten. När den är ur världen blir det party, igen!


God natt!



Lugnet före stormen


Cissi och jag med varsin äcklig/god gratisdrink. Beror på vem man frågar;)


Tror jag behöver krafter från ovan idag om jag ska orka stå upprät tills imorgon bitti. Eftermiddagen börjar lite stillsamt (tror jag) med 60-års kalas där det bjuds på trerätters och vin (förförförfest), därefter blir det förförfest hos Helena där några godbitar i klassen ska piffa till sig lite innan det är dags för förfest och därefter ska vi bege oss till den faktiska festen som äger rum i Majorna. Där är det 65-års fest för tre damer som fyller 21, 22 och 22. Och med tanke på hur många som hade tänkt komma så kan det inte bli annat än röj:)




Största möjliga tysssstnad


Har man inget snällt att säga, kan man lika gärna vara tyst. Därför har jag bitvis varit knäpptyst idag. Vissa människor klickar man med, andra inte. Inget mer med det.

Förutom plugg, plugg och åter plugg så har jag även legat på en brits med nålar instuckna i kroppen. Idag var mer smärtsamt än vanligt av någon anledning. Fick även en liten souvenir med mig hem i form av ett mindre snyggt blåmärke på insidan handleden. Ouch.

Nu blir det ännu lite mera plugg till toner av The Arks debutalbum.


"- Y´know, if you always must know what´s right you will end up among the ones
who always are wrong"



Lagt på lådan


Till höger ser ni förra årets vinnare av tävlingen. Bild lånad av ELLE.


Nu är tävlingsbidraget till
ELLE-galan ivägskickat. Så nu får ni banne mig hålla tummarna! För chansen att jag ska bli en av tio finalister av alla hundratals bidrag som kommer in känns ganska liten.


Kalla mig Potter, Johanna Potter


Känner mig inte helt olik Daniel Radcliffe anno 2001 just nu, haha.


Efter föreläsningen idag (som för övrigt var grymt bra) hade jag och klipptid och ja...jag vet inte vad jag ska säga. Tog första riktiga steget till att få tillbaka min page idag så nu har jag mittbena och rak lugg igen. Väldigt ovant än så länge, det var ju ett tag sedan sist.


Fel sida


Det händer inte ofta, men idag har jag verkligen vaknat på fel sida. Taggarna utåt så att säga. Får väl sätta suddigum på de vassa rackarna så jag inte skadar någon. Annars fick jag rådet att kolla på videon nedan om jag hade en dålig dag, får se om den hjälper...

Don't worry, be happy?

 

 


Förlorad oskuld



Har precis nätshoppat på
E-bay för första gången, så nu är det bara att hoppas på att varorna faktiskt kommer också. Lagom kul att slänga 400 kronor i sjön. Men då är det ändå halva priset jämfört med om jag skulle köpa varorna i Sverige. Och detta p g a den låga dollarn:)



VEM ÄR DU?!


Detta kom i ett vadderat kuvert från CDON, men det står inget på kortet!

Är ganska seg efter jobbet så nu blir det lite käk innan jag ska avnjuta nya avsnitt av Desperate Housewives, Ugly Betty och Americas Next Top Model. Ingen mer stimulering av hjärncellerna här inte...

 

 


Man ska hålla vad man lovar...



...sådär, nu har jag redovisat vad jag pysslat med det senaste. Tänk vad man kan åstadkomma när man har lite tid till övers. Nu ska det bara läggas på lådan också. Hur jag ska paketera det däremot är en annan femma.

Idag har det varit tårtkalas på Eklandagatan. För imorgon är ju ingen vanlig dag för då det ju någons födelsedag;) Åt en helt gudomlig middag på Bpmbay Palace innan gästerna anlände. Dessutom hade mina päron med sig lite heminredning som jag har ärvt efter min gammelmoster. Både tavlan och lampetterna har tillverkats av hennes man. Snacka om pilligt. Men förbannat snyggt. Så nu känns lägenheten genast lite mer ombonad.

"Vilka vuxna möbler vi har", tyckte Kärleken. Jag är beredd att hålla med.

 

 


Robotwalk


Nog för jag vet att mina benmuskler är näst intill obefintliga, men det här är ju ett skämt. Träningsvärken gör att jag idag inte gå normalt utan mest liknar en robot som hankar sig fram.

Å andra sidan känner jag mig fullt mänsklig för idag har jag alla bakissymtom man kan ha, samtidigt. Det märkliga är att jag inte druckit en droppe alkohol sen förra torsdagen så jag vet inte riktigt hur den ekvationen går ihop. Kanske håller jag på att bli sjuk, men det har jag verkligen inte tid med! Men det är väl som de säger; "Efter tjugo går det bara utför." Och med tanke på att jag passerat den gränsen med två år (på måndag) så borde jag hunnit åka utför en bit vid det här laget.

Nu blir det lite mat i magen innan jag ska packa upp de där spännande sakerna jag inhandlade på Panduro för någon timme sedan. Vad jag nu ska ha vit wellpapp, svart organzaband och en vit pappersask får ni klura på ett tag. Men bilder kommer så småningom!




Fredag den trettonde


Än så länge har inget olycksbådande hänt en dag som denna, pepparpeppar. Det värsta som har hänt var att den strålande sol som jag vaknade upp till i morse efter några timmar förvandlades till SNÖSTORM!
Möjligtvis hamnar den där varma chokladen (som bara smakade varm mjölk) som jag drack på Brogyllen idag på delad bottenplacering.

Annars har det varit en ganska ordinär dag som innefattat matinköp, diskning, tvättning och matlagning. Fredagsmiddagen bestod av chicken tikka masala, typ. Använder ju inget recept så jag vet inte om min variant uppfyller "kraven". God blev den i vilket fall. På söndag blir det ännu mer indisk mat för då är det bokat ett bord för fyra på Bombay Palace! Curryfeber var det ja.

Nu ska jag trotsa kylan och bege mig hela vägen bort till Kortedala. Hade egentligen tänkt att traska ner till Centralstationen, men hör nu att det smattrar på rutan så vi får se hur det blir med den saken. Brrr...


Aaaaaj!


Först nålar i kroppen och nu det här. Dumdristigt att tro att musklerna underhåller sig själv under de dagarna som man låter bli att träna. Är nyss hemkommen från ett träningspass i gymmet med Kärleken och är redan halvt invalid. Blir till att rulla ur sängen imorgon! Har inget emot träningsvärken i sig. Är bara så trött på mig själv att jag aldrig kan lyckas hålla min träning regelbunden...får väl se om det blir någon ändring på det nu! Nu kräver min kropp föda!

Ikväll hittar ni mig utslagen i en tv-soffa i Utby.


Tom


Efter de här två dagarna med vansinnesplugg har det uppstått ett stort svart hål i mitt huvud. Eller ett vakuum snarare. Förhoppningsvis kommer det bara hålla i sig en kort period.

Dagen började med att jag kl.9 lade mig på en brits och fick 12 nålar instuckna i kroppen. Aj. Är fortfarande lite för mycket "duracellkanin", dvs jag blir aldrig riktigt trött och har svårt för att somna. Men det fixade hon förhoppningsvis till idag.

Sedan lämnade jag in de där dumma hemtentorna så nu slipper jag se dem i några veckor! Förhoppningsvis kommer det stå ett "G" på framsidan nästa gång vi ses. Hann även med att införskaffa ett par nya byxor till gymmet innan hemfärd som jag ska inviga om en liten stund var tanken:)




Finally!


Hallelujah, hallelujah, hallelujaaaaaaaaah! Nej, jag har inte gått med i någon gospelkör. Jag har suttit i sju timmar på en stenhård stol och skrivit klart hemtenta nr. 2. Känns så fruktansvärt bra så det går inte att beskriva! Ännu bättre tycker min lilla (nåja) rumpa om att få sitta i en mjuk soffa nu.

Imorgon blir det lite mer fakirfasoner för då är det dags för akupunktur igen. Efter förra besöket gick jag runt med suspekta små prickar på magen i flera dagar efteråt. Måste ju synas att man leker nåldyna då och då;)

Efter det ska jag utnyttja mina presentkort på Stadium var tanken. Nu när jag har fått hemtentorna ur vägen är det dags att ta tag i träningen igen. Har varit förskräckligt lat på den fronten de senaste veckorna, fy skäms...


Ett gott skratt förlänger livet...

...och självklart vill jag att alla mina läsare ska få ett långt och lyckligt liv. Därför bjuder jag på den här vackra bilden som jag precis hittade på Facebook (var annars?). Och ja...det är helt ok om ni trillar av stolen av skratt för fy f*n vad jag ser ut, hahaha.

Rödspätte cup 2004. Åh, vad jag längtar tillbaka! Till handbollen alltså, inte 2004.

 

 


Ny dag, nya tag


Ska snart sätta tänderna i hemtentan för fysisk aktivitet. Likt Kajsa Bergqvist klappar jag till mig i ansiktet för att vakna till. Eller tända till snarare. Vaken har jag varit ett bra tag. Har t o m varit nere på stan en sväng för att inhandla lunchmat och lämna tillbaka den där nedrans boken på biblioteket...för förseningsavgifter är jag inget fan av. Hemtenta var det ja, adios!


Högsta växeln


Nu tackar pluggisen för sig och lägger huvudet på kudden. God natt!


Skam den som ger sig. 8 timmar tog det, men sen var en hemtenta hur världen! Hoppas nästa går lika bra. Inte långt kvar till fredag nu...Däremot känner jag att jag är riktigt tung i huvudet nu. Bäst att stänga av maskineriet och gå och lägga sig ett par timmar, eller åtta-nio timmar snarare.


Lunchrast

 

Apropå rast. Någon som minns "Hagelbäcks matrast" från 1993?


Tro inte att jag sitter här och latar mig, nejnej. Men en liten lunchpaus från pluggandet måste jag få ha. Snart är halva hemtentan i kostvetenskap gjord, tjoho! Bäst att fortsätta innan gnistan försvinner. Hej så länge!



It's a deal!


Idag skrev jag på anställningsbeviset som ger mig titeln "butikssäljare". Extra timmar lite här och var till att börja med, men över jul hoppas jag på mer:) Och till våren ska en tjej antagligen börja plugga så då vet jag någon som gärna tar över hennes heltidstjänst! Så nu kommer jag bli Kungsbackapendeln ut till Freeport trogen ett tag framöver. Vill ni komma och hälsa på så kommer jag jobba för det
här företaget. Tror bestämt att någon måste rensa garderoben för att få plats med framtida nyinköp...har redan sett några godbitar.

Nu måste jag dock byta fokus för nu har jag fyra dagar på mig att göra klar två hemtentor! Facebookförbud var det ja...ska se om jag pluggar bättre om jag bosätter mig på Pedagogen den kommande veckan. Inte lika många frestelser där;)


Det var allt för mig för tillfället, är så trött så ögonen går i kors. På återseende!





Uppdatering




Sådär, för att motbevisa tantigheten kommer här "riktiga" bilder på klänningen.


Shopaholic


Den här godbiten (fast i mörkblått) köpte jag idag. Med personalrabatt dessutom;)

Och ja..jag vet att den ser lite tantig ut. Men den är fin på!

 

 


En ovanligt bra lördag


Idag har jag, hör och häpna, jobbat! Det var inte igår. Men det gick galant så de frågade ifall jag ville jobba imorgon också. Så det blir jobb i dagarna tre för på måndag är det dags igen.

Så nu börjar det bli tight med tid för hemtentorna som ska vara inne på fredag! Men jag har bara mig själv att skylla... Följer Kärlekens råd;

"Gör dem bara, de kan vara så dåliga att du skäms när du lämnar in dem. Bara du får godkänt."

Idag är ingen vanlig dag heller, för idag är det Kärlekens födelsedag. Bokade ett bord på
Hos Pelle för två veckor sedan för att vara säker på att få plats. Klockan 17.30 slog vi oss ner och vi blev inte besvikna! Har nog aldrig ätit så god mat. Alla sju rätterna var superba. Och det var värt varenda liten krona...rekommenderas varmt om ni känner för att skämma bort er själva eller någon ni tycker om!





Dagen efter...


...är aldrig lika rolig som kvällen innan var. Och desto roligare man hade, desto otrevligare brukar det bli att vakna upp nästa dag. Märkligt det där.

Så om jag säger att jag hade en supertrevlig kväll på Jazzhuset igår, kan ni ju lista ut hur bra jag mår idag...go stämning, omgiven av trevliga människor och bra musik. Kan ju inte bli annat än lyckat! Kvällens band var inga mindre än
Tellus about the moon som hade releasefest för sitt första album. Me like!

Innan jag traskade de knappa 3 km hem och lyssnade på lite fågelkvitter blev det stämsång på "En värld full av liv" när klubben hade stängt. Mycket vackert. Vet däremot inte hur mycket grannarna uppskattade det.


 


Senaste bidraget till garderoben


Scorett 900 kr

 

 


Förfest in tha hood


Nu sitter vi här i Cissis vindsvåning och smuttar på lite vin. Inte så flashigt som det låter dock;) Idag firar vi mitt nya jobb och min födelsedag! Visserligen lite i förskott men nästa helg ska jag vara hemma hos päronen så då blir det lungt och skönt.

Nu är det dags för lite målning av ansiktet för att dölja alla spår som den torra vinterluften lämnat efter sig i mitt stackars ansikte:(




Den magiska månaden


Har varit på fyra jobbintervjuer i mitt liv. Tre av dessa har ägt rum i november (en på min 20-års dag!). Den senaste avklarades idag, den 4 november. Fyra har alltid varit lite av ett turnummer och idag var inget undantag...

Intervjun gick kanon! Ska dit på måndag och provjobba och funkar allt som det ska, kommer anställningsbevis skrivas redan samma dag. Är tyvärr "bara" timanställning, men vad tusan. Någonstans måste jag ju börja!

Inte nog med det. När jag stod och väntade på pendeln ringde de från H&M Backaplan och undrade om jag kunde jobba på lördag! Var där igår och inventerade på kvällskvisten, men räknade inte direkt med något mer än så. Men tji fick jag:)


Är det här början på något stort?

Dagens shopping


Scarfen längst ner i höger inhandlades dock i svart, vad annars?

 


Sova? Skulle inte tro det.


Trodde jag skulle somna som den lilla gris jag är, men nixpix. Det gick inte. Så jag fick snällt tassa upp till köket och göra mig en balja te och sätta på ett sprillans nytt avsnitt av "Ugly Betty".

Så råkade jag hitta den här
kärlekshistorien när jag satt och slösurfade. Vet inte vem som är mest korkad, den "kärleksfulle" maken eller han frun som låter honom leka Gud.


Nu ska jag ge John Blund en andra chans här...God natt!


Kvällens lektyr


Irving Penn: A career in Photography

 


Woho!



Gjorde ett kollage dagen till ära.


Idag ringde telefonen och i andra änden var det en mycket trevlig butikschef som ville träffa mig för en intervju på onsdag! Jag är så glad att det inte går att beskriva i ord, helt ofattbart. Lämnade in ett CV där i mars i år, så det var minst sagt oväntat. Företagets ledord är; style, simplicity and quality. Den kan ni ju klura på...


Dagens kollage