Snigel- vs. racertåg


Sitter just nu i Maria och Christians soffa i Råcksta. Jag överlevde snigeltågsresan till huvudstaden igår, även om det  var knappt. Varje gång jag pinat mina rumpa igenom fem timmar i en inte allt för bekvämt tågsäte tänker jag "aldrig mer". Ändå trillar jag dit om och om igen. MEN, ikväll blir det andra bullar. Klockan 20.15 hoppar jag på X2000 mot Götet...första klass dessutom (det var faktiskt billigare än andra klass). Så fem timmars restid kortas ner till ynka tre timmar. Dessutom bjuds det på gratis vatten, frukt och te.

Maria och jag är väldigt lika på många sätt och utan henne hade min tid som Stockholmare troligtvis varit bra mycket tråkigare än vad den var. Vi klickade direkt och det dröjde inte länge förrän vi avslutade varandras meningar. Men på en punkt skiljer vi oss väldigt mycket. Medan jag skuttar upp med tuppen sover Maria gärna fram till elvasnåret...eller tolv om det vill sig riktigt "illa".

Så nu sitter jag här och bara väntar på att den lilla filuren ska vakna. Eller filurerna rättare sagt då hon har en liten bebis i magen:)



På återssende!


Imorgon hoppar jag på snigeltåget till Sthlm för att avnjuta ett drygt dygn i huvudstaden. Hade hoppats på vårväder, men det ser dessvärre inte så lovade ut.


Nattinatti

Plåstret är ryckt


Sådär. Jag hoppas gubbarna på Skatteverket blir tillfredställda nu när jag har betalat in mina 5126 kronor i restskatt. CSN låg inte heller på latsidan...senast sista maj måste jag betala in 1600 riksdaler.



Johanna is: gör allt annat än älskar vuxenlivet just nu.

Det finns inget dåligt väder


Måste vara den sämsta säljaren i världen som hoppas på dåligt väder en lönehelg bara för att det ska dyka upp färre kunder på jobbet. Dessvärre stoppas inte hysteriska konsumenter av varken regn eller blåst (uppenbarligen) för det var fullsmockat med bilar på Freeports parkering idag. Vår kassa hängde sig dessutom fyra gånger på grund av den täta "trafiken".

Nu ska jag pusta ut i några timmar innan det är dags igen. Ni glömmer väl inte att vrida fram klockan en timme i natt?! Är från och med idag schemalagd för jobb varje helg. Även påskafton och påskdagen...och eftersom Kärleken är i Dalsland så får jag väl hitta på något själv. Om ingen vill komma och hälsa på mig vill säga?;)



Lite nyttigare fredagsmys


Kärleken och jag använder aldrig helfabrikat och väldigt sällan halvfabrikat. Väljer ni att läsa innehållsförtecknignarna någon gång så förstår ni nog varför. Nu har vi även börjat göra marinad när det vankas tacos istället för att använda en sådan där färdigblandad kryddblandning som späs med vatten. Receptet hittar ni
här. Vi brukar dock skippa limesaften och honungen.



Döden


Man kan dö av pinsamhet. Eller så kan man dö av pinsamhet. Nog för att det är kul att visa upp sig ibland, men det här. Njaaaaa...här är visningen från lördags hursomhelst. Vet att några av er är lite nyfikna på hur det såg ut "in action".




Ett gott råd


Är ni lätt illamående? Ät då inte fyra våfflor. Det blir knappast bättre. I know what I'm talking about...



Johanna is: Inkomst 4266 kr. Räkningar och matkassa, 3910 kr. Tur att det finns reserver.


Vuxendag

Den nyttiga frukosten är uppäten, räkningarna är betalda trots att Nyhetsmorgon fortftarande sänds. Nästa steg är att gå loss med dammtrasan och därefter dammsugaren. Dem är inget man ser fram emot. Snarare ett nödvändigt ont...de där dagarna när man inser att man nog faktiskt är ganska vuxen och måste göra saker och ting själv om de ska bli gjorda.

För att vuxensidan inte helt ska slå över på vågen ska Kärleken och jag bli bortskämda av hans morföräldrar senare idag då det bjuds på lunch och smarriga våfflor till efterrätt. Yammi!



Rättelse


Har varit borta från "min" ö lite för länge uppenbarligen. Sagabiografen ligger i Skärhamn, ingen annanstans. Ifall nu någon mer än mamsen skulle upptäcka denna katastrofala felskrivning;)


Onsdag


Så var ännu en veckodag i mitt "livnjutarliv" snart till ända. Idag har det lagats skinnhandskar och inhandlats sidentyg för balklänning. Att få klart den innan påsk hade nog inte varit en omöjlighet, men varför stressa när man inte måste?;)

Har även sett Tim Burton's "Alice i Underlandet". Lite mörkare än vad jag hade föreställt mig, men Johnny Depp kan rädda vilken film som helst. Däremot kändes det lite konstigt att sitta i en salong med 500 platser när den inte ens var fylld till en tiondel. Lite som när jag såg "Sunes Sommar" den där gången 1993 på Sagabiografen i Kållekärr. Då var vi fem personer i salong som erbjöd cirka 100 sittplatser. Måste för övrigt vara Sveriges enda biosalong där det känns som golvet lutar bakåt (då man aldrig såg bioduken om någon satt framför).




Johanna is: imorgon är det våffeldagen OCH löning. Kan ju knappast bli en dålig dag när väderprognosen dessutom visar 10 grader och halvklart väder.



Vändning


Hade det på känn. Tyvärr stämde känslan också. Dumma restskatt. En bra dag blev just dålig...


Drippdrippdropp

 


Idag har jag gått runt i ösregnet och nynnat på den här låten som av någon outgrundlig anledning etsat sig fast i skallen från första gången jag såg Bambi. Vilket var sisådär 20 år sedan...


Vinstlott


Idag var jag och skrev in mig på Arbetsförmedlingen, igen. Tredje gången gillt?

Hittills har jag bara stött på träskallar på det stället så döm om min förvåningen när jag fick träffa en vettig handläggare. Hallelujah, hallelujah, halleujaaaaaaah! Är verkligen rena rama lotteriet. Så nu ska jag ta mig tid i veckan och hitta en jobbcoach som jag tycker verkar lämplig. Har "bara" 180 stycken att gå igenom...

Humöret höjdes ytterligare ett snäpp när jag fick komma hem till söta Anna och äta en grym kladdkaka! Kanske inte världens nyttigaste lunch, men den var god;) Några timmar senare kom jag hem till en superb kycklingpasta som Kärleken hade lagat så idag har jag verkligen blivit bortskämd. Gottgottigottgott.




Johanna is: Kings Head ikväll eller inte? Det är frågan.

Finito


Från och med idag är jag inte längre student vid Göteborgs Universitet. Jag är...vad tusan är jag?! En slashas? Eller livsnjutare kanske det heter? Fast rätt benämning är väl egentligen hemmafru(tjej)/sömmerska/butikssäljare. Fast att jobba varannan helg kallar jag knappast att jobba. Men snart blir det varje helg istället...puh. Så har ni extremt tråkigt mitt i veckan framöver så vet ni vem ni kan ringa! Eller ännu bättre, har ni en heltidstjänst vet ni vem ni ska ringa;)




Johanna is: trött på att vara trött och skippar kvällens teckningskurs i hopp om att bli piggare av lite vila inomhus.

Rekord!


Ni var många som var nyfikna på min nya frilla ser jag på statistiken. Trevligt:)

Nu har jag varit hemma knappa timmen och sitter här som en annan hösäck i soffan. Arbetsdagen var crazy! V.I.P-kväll innebar inte mindre än 70% om man köpte fyra plagg eller fler och när det vankas finfina erbjudanden förvandlas varenda vettig människa till någon typ av shoppingodjur. Kläder enorma högar, kläder på golvet, ja kläder överallt!




Johanna is:
imorgon är det måndag och "att göra"-listan för veckan är redan alldeles för lång...God natt!



Helikopterplatta XL


Ja, jag vet att vissa av er är galet nyfikna på hur det gick igår och hur jag såg ut. Så därför tänkte jag nu stilla er nyfikenhet och slänga upp lite bilder. Det var ingen lätt frisyr jag skulle bära upp, men visningen gick kanon trots 2000 åskådare! Nerverna höll sig förvånansvärt lugna.

Ingen vila ingen ro. Upp i ottan var det som gällde!

Mitt sällskap på bussen på väg till Jönköping.

Frillan i "normaltillstånd". Ni får ursäkta bakgrunden, men det var enda stället med någorlunda bra ljus...

Bild från visningen:)



Johanna is: på väg till duschen för att dränka håret i x antal liter balsam. Sedan iväg till jobbet...



Pics

 

Dimman låg tjock tills det att vi nådde Köpenhamn. Då blev det sol!


"Jag är inte trött. Promise."

Enorm kaffekanna med tillhörande, minimal, kaffekopp.

"Varm choklad med grädde" innebär i Danmark "varm choklad med ett glas grädde bredvid".

Frusna svenskar placerades vid bordet intill öppna spisen.

Enormt söt bebis i ENORM overall.

Efter en lång dag var Kärleken trött...

..VÄLDIGT trött.


Sist men minst, en liten sneakpeak på nya frillan. Ni kan vara lugna. Jag kommer inte styla håret så här till vardags;)



Johanna is:
lugn som en filbunke inför morgondagens catwalk som är totalt är 38 m lång och omges av 2000 sittplatser. NOT!

Home sweet home


Kärleken och jag trillade precis innanför dörren efter vår heldag i Köpenhamn. En dag som bjöd på sol, ljumna vindar och en temperatur på ca 8 plusgrader. Inte fy skam.

Nu blir det sängen för redan klockan åtta imorgon bitti skall jag befinna mig vid Linnéplatsen för att prova visningskläder, övningsgå i höga klackar och sist men inte minst...klippa och färga håret!


Bilder på nya frillan och från Köpenhamn kommer imorgon!


Utmanad


Fröken
Ellie har utmanat mig. Här kommer sju sanningar om mig som du kanske inte visste.


1. Jag blir fullständigt vansinnig på föräldrar som ger sina barn läsk, godis, kakor, hel/halvfabrikat i sådana mängder att ungarna är överviktiga redan vid 5 års ålder.


2. Varje måndag bläddrar jag igenom alla reklamblad från matbutiker likt en pensionär i hopp om att kunna spara några kronor.


3. Jag har sett varenda avsnitt av America's Next Top Model. Även avsnitt 1 från säsong 14 som började i USA förra onsdagen...detta trots att "tjejiga" tjejer är det värsta jag vet och jag ser mig själv som en pojkflicka.


4. Jag är smått besatt av att klämma pormaskar. Både på mig själv och andra(!).


5. Jag lyssnar på indiepop/rock men kan också sjunga med i ALLA svenska schlagerlåtar från 2000-talet.


6. Jag är extremt nyfiken och är en mästare på att snoka reda på saker om folk på Internet (www.ratsit.se och Facebook är mina bästa vänner).


7. Jag tycker rosa och lila är dem fulaste färgerna i världen och klär mig nästan uteslutande i svart, grått och vitt. Ett "hallelujah-moment" i mitt liv var när min mörklila pikétröja gick sönder på dagis och mamma var tvungen att slänga den.



Nu skulle det ju bara vara sju sanningar, men nu när jag ändå har hängt ut mig kan jag lika gärna ta med några punkter till...


8. Går det mer en fyra timmar mellan måltiderna blir jag fruktansvärt grinig.


9. När jag blir arg blir jag A-R-G! Då är det bäst att ha en säkerhetsradie på 100 meter, men detta har inte inträffat de senaste fem åren.


10. Mitt minne är så bra att folk ibland uppfattar mig som lite läskig.




Kommer ni fortfarande läsa min blogg kära läsare eller har jag skrämt bort er på livstid?



Sist men inte minst vill jag utmana Cissi, Britta, Madde, Anna, Charlotte, Sanne och Joche. Antar ni utmaningen?!








Klenis


"Du är så liten...liten och klen." Kärleken vet precis hur han ska muntra upp sin sjukling...

Så vad har jag gjort idag då? INGENTING. Skulle smsa Kärleken innan han slutat skolan så han kunde svänga in på Willy:s och köpa något gott åt mig. Jag somnade kl 13.30 och vaknade när lägenhetsdörren låstes upp, två timmar senare. Så jag fick bli utan något gott. Lika bra det kanske.

Självklart har jag även fått ett horn mellan ögonbrynen lagom till catwalken senare i veckan. Ser lite ut som Kishti Tomitas prick som hon alltid hade i pannan under "Idol". Fast den här sitter snett. Väldigt fabulöst.





Johanna is: kanske borde komma på vad hon vill göra här i livet snart. Både studielån och klockan tickar på.

Suck


Efter gårdagens blogginlägg var jag nästintill paralyserad resten av dagen. Orkade knappt lyfta ett finger. Hade det inte varit för teckningskursen hade jag nog legat i soffan fram till läggdags. Blev därför inte jätteförvånad när jag idag vaknade med huvudvärk och feber. Något jag inte har tid med nu när jag har en balklänning att färdigställa! Fast å andra sidan, när har man tid över till sjukdom egentligen? Aldrig skulle jag vilja påstå...

Även tecknignskursen gick i slowmotion igår kväll så jag fick färdigställa teckningen nu på morgonkvisten istället. Päls är inte min grej att teckna kan man väl säga...galet svårt!


 

 

Johanna is: önskar sig den goda fens trollspö i Askungen så hon bara kunde slängt ihop balklänningen utan någon som helst ansträngning.

 

 


Pang!


Där hörde jag precis min budget spricka. Jag lär mig då aldrig...

Sprang runt ett par timmar på stan idag då Kärleken hade skickat mig på uppdrag att hitta en snygg farfarströja. Höll mig lydigt till herravdelningen i samtliga klädbutiker tills jag råkade gå in på Monki. Fem mintuer senare gick jag därifrån en klänning rikare (ja, ytterligare en) och 300 kr fattigare.


På väg hem gick jag även in hos optikern för att beställa tid för linsundersökning. Nu när solen är framme såpass mycket kan det ju vara ganska trevligt att kunna på sig solglasögon och samtidigt kunna se någonting. Sedan kanske jag får värsta punkfrillan (let's hope NOT) på fredag och då matchar nog inte mina glajjer så bra längre.

De hade en tid direkt så en halvtimme senare var jag ytterligare 300 kronor fattigare. När linserna kommit får jag dessutom snällt tömma kontot på 1200 kr, för en halvårsförbrukning!




Johanna is: tycker Herr Reinfeldt ska införa glasögon/lins-bidrag till alla blindstyren i landet.


Söndag


Vanligtvis tycker jag det är väldigt trevligt att vakna till strålande sol någorlunda tidigt på morgonen. Så var inte fallet idag.

För er som undrar om min silvriga pjucks pallade en natt på dansgolvet är svaret; vet ej. Förfesten var så himla trevlig att vi inte anlände till Avenyn förrän halv två och då kände jag att det enda rätta (och tråkiga) var att åka hem och lägga sig. Skuttade väl inte ur sängen precis när klockan ringde 10.00. Faktum var att jag knappt kom upp ur sängen överhuvudtaget. Nej, det berodde inte på huvudvärk utan träningsvärk.

Innan klackarna åkte på igår var jag nämligen och tränade
Flowin. Kanske den mest udda träningsform jag provat på, men ack så effektiv. Men efter en hjälpsam knuff i ryggen av Kärleken var jag på benen.

Benen fick sedan transportera mig till jobbet där jag jobbade mellan 12-16. Hann mellanlanda en stund på Eklandagatan innan det var dags för födelsedagsmiddag på Restaurang Kometen med Kärleken och päronen.
Så nu ligger jag här med magen i vädret och ser fram emot nästa vecka. Träning, sömnad, makeover av skatboet på huvudet, en och annan fika i solen och sist men inte minst en liten dagstur till Köpenhamn är vad som står på schemat. Sämre kan man ju ha det.


Mamma (dagens födelsedagsbarn) och Selma. Hunnebostrands gästhamn (2004?)


Diggiloo Diggiley...



...alla tittar på mig, när jag går i mina silvriga skoooor. Idag ska dem invigas. Skorna som legat i garderoben och skrotat de tre senaste månaderna. Matchat med tights i som andas 80-tal och ett par knallrosa läppar.

Ses vi i vimlet?




Inte en chans...eller kanske? JAAAAAAA!


"Hur är det möjligt? Man frågar mig gång på gång..." Jag är i chock. Ja, faktum är att jag nästan började grina för en stund sedan när jag såg mitt resultat på fysiologitentan. Rena glädjetårar.


Alla i min närhet vet att jag fullkomligt avskyr allt som berör biologi, fysik och kemi. Inte blev det bättre med en kurs som bland annat handlade om cellers uppbyggnad och hur ATP, ADP, ADH, GH och femtioelva andra ämnen utsöndras i kroppen. Genomled (nästan) alla föreläsnignarna, men när det var dags att börja tentaplugga tog det bom stopp. Det gick bara inte.

Så kom dagen D och jag pallrade mig till tentasalen för att lämna in en blank tenta. Bläddrade igenom den och fyllde i lite här och var för att inte skämmas allt för mycket över min prestationoch lämnade in nästan först av alla.


Därför hoppade nästan hjärtat ur bröstet när jag fick se att jag blev godkänd med 0,5 poäng.

Johanna is: sol ute, sol inne och DEFINITIVT sol i sinne!



Och så var man mätt...


...igen. Tycker inte jag gör annat än att äta och sova. Inte så konstigt att man bli uttråkad ibland kanske?
Sitter just nu och letar snygga frisyrer inför nästa fredag. Har jag tur kanske jag har något att säga till om. Och när jag ändå ska byta frisyr kanske jag ska ta paus från glajjerna ett tag också? Ja så får nog det bli.



Johanna is: designerdrömmar, ny frisyr. Det här är början på en ny tid...

Ack, Sundbyberg



Den här låten tar mig tillbaka till tiden jag bodde i just Sundbyberg. Lekplatsvägen 2 närmare bestämt. Visserligen bara två månader, men det hände mycket under den lilla perioden. Efter att gjort slut med min dåvarande sambo sov jag på golvet i Marias rum innan jag fick en egen liten lya. Med betoning på liten. 18 kvm med badrum, en liten hall, en garderob, matbord, fyra stolar, en enorm furubyrå och en säng. Två kokplattor och ett kylskåp fanns också. Diska fick jag göra i en plastbalja som jag placerade i duschen.

Kanske inte den lyckligaste månaderna i mitt liv, men väldigt lärorika. Hade jag fått tag i ett jobb efter att skolan tagit slut hade jag kanske fortfarande varit kvar i trakterna kring huvudstaden...

 

Johanna is: det är en mening med allt. Även det som orsakar smärta.

 

 

 



Cravings

En varm sommardag, en park, en filt, hatten över ansiktet, skön musik i lurarna och matsäck i ryggan.

Ge mig. NU.


Dagens


 




Pirr i magen


Kom just innanför dörren efter en mysig fika på stan med Helena, Cissi och Madde. Tur att sällskapet var trevligt för cafét var ingen höjdare (mutter...). Fann till min förvåning/förtjusning/skräck att jag redan fått all info för hårmodellseventet som äger rum nästa vecka. På fredag ryker håret och på lördag är det dags för visning...pirrigt! Nu vet jag även vilken låt jag ska gå till så gissa om jag ska öva här hemma. Fast kan inte gå så mycket mer än fyra, fem steg innan en vägg eller möbel kommer i vägen så frågan är hur mycket träning det kan bli.


 

 


Dagens kreativa

Orkade inte ta fram vår monsterkamera så ni får nöja er med en mobilbild.

Dagens kollage



För första gången på en vecka lyser solen med sin frånvaro (höhö, vilken rolig ordvits...) här i Göteborg. Tyvärr blir mitt humör därefter. Därför har jag ägnat morgonen åt att leta snygga sommarkläder för att sätta ihop dessa i ett kollage så jag åtminstone kan inbilla mig att jag befinner mig på varmare breddgrader.


Ska bara försöka vara lite teknisk...

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/283177/ondigt-vetande?claim=3gm72ncf4cd">Följ min blogg med bloglovin</a>

Får se om jag lyckas...

Typiskt


Som ni vet bytte jag namn nyligen. Inte helt utan konsekvenser såklart...idag kom det ett brev från Transportstyrelsen att jag måste skaffa nytt körkort. Vilket betyder att jag inom en snar framtid måste placera rumpan i ett sådant där hemskt fotobås och le lite halvhjärtat. Väntar nog tills efter nästa fredag däremot, för just nu har jag en mopp på huvudet och blicken är lite lätt skymd av en alldeles för lång lugg. Ja, ni hör ju själva...jag är snart begravd i i-landsproblem.

 

 


Same, but different


Mycket kan jag, men dansa kan jag inte. Därför var jag väldigt skeptisk när
Ellie vill ha med mig på ett av hennes Afropass i vintras. Ja ni vet ett sådant där flumpass där man studsar omkring barfota och låtsats att man är på jakt i Afrika, typ. Men lilla Ellie omvände mig och i slutet av passet stod öven jag och skakade rumpan.

Dessvärre krockar min teckningskurs med hennes underbara Afropass på måndagskvällar så idag fick jag istället bege mig till Fysiken för att testa på deras motsvarighet. Gick därifrån svettig, men besviken. Ingen finallåt i form av eurodisco från 90-talet, inga tända ljus och ingen smått galen, men grym intruktör som gapar att vi ska skaka det som skakas kan. Imorgon blir det "Funktionell träning" istället. Afron får ligga på is ett tag...




Johanna is: duscha, diska och sedan ut i solen!





Dagens kreativa


En av dagens två teckningar som hanns med under teckningskursen.


Trolleritrollera...


...vad jag kan trolla bra! Eller trolla och trolla. Jag fick i alla fall förvandlat ett storpack blandfärs till både en lasagne och chili con carne på bara en timme (med några extra ingredienser såklart). Nu är det dags för teckningskurs!

 

 


Stjärnglans


Natten till idag gick Oscarsgalan nummer 82 av stapeln. Kvällens vinnare blev "The Hurt Locker" som vann hela sex priser. Däribland "Bästa ljud" och "Bästa ljudmix" som vanns av en svensk, Paul Ottosson. Röda mattan bjöd på klänningar i alla dess former som vanligt och här är några favoriter;

Maggie Gyllenhaal, Anna Kandrick och Nicole Richie.


Bland de lite äldre damerna var Meryl Streep vassast. Tätt följd av Sigourney Weaver.



Johanna is:
klockan är 07.38 och jag har redan varit uppe i två timmar, helt frivilligt! Ibland undrar jag vad som är fel på mig...

KRASCH BOOM BANG


Sömnbristen kom ikapp mig till slut. Dags att bädda ner sig i soffan med en massa god mat i magen. Brunchen på Casino Cosmopol får VG+ i betyg. För 145 pix blir den din. Serveras söndagar kl 13-17. Bordsbokning är ett måste!



Helglyx

 

Lördagslunchen

Den som väntar på något gott mina kära läsare...här kommer helgens uppdatering. Som ni har längtat! Eller? Hursomhelst...

Jag har börjat med balklänningen till Kärlekens styvsyster, shoppat lite, vi har fikat med våra "Parisbuddies", Jesper och Sanne, vi har ätit en skaldjurslunch ihop med Jesper och Sanne, vi har festat på skilda håll för att finna varandra vid Valand klockan 02.15 en tidig söndagsmorgon, vi har vaknat upp bakfulla ihop och vi ska slå ihjäl några timmar här med start klockan 13. Ringde på ren chans och undrade om de hade några lediga bord när vi slog upp ögonen där vid tiotiden och de hade precis fått en avbokning (sa han åtminstone). Ibland ska man ha flax. Lever efter Sannes motto den här helgen. "Jag äter inte för att leva. Jag lever för att äta."

 

 

Johanna is: supernöjd med helgen och alla nya och gamla bekantskaper den har bjudit på.

 

 


Svart på vitt


Idag fick jag besked från Skatteverket att mitt namnbyte har gått igenom. Verkligen snabbt jobbat! Fattar inte varför jag inte gjortdetta tidigare. Nu är det alltså Johanna Judith som gäller:) No more Agneta!

Min lilla mormor, Judith Larsson.


On the catwalk, fortsättning


Kanske kommer det bli något i den här stilen igen? Bild från april 2008


Idag damp det ner i inkorgen, mailet som bekräftade att jag blivit utvald som hårmodell. Inte värsta grejen jämfört med Kärlekens fotojobb, men jag är glad för det lilla:)

Fredagen den 19 mars kommer håret ryka och färgas svart. Lördagen den 20 mars blir det en busstripp till Jönköping och Frisörmässan 2010 där frisyren ska visas upp på catwalken inför stora delar av Sveriges verksamma frisörer.




Johanna is:
lugn som en filbunke....not!


Jag hjärta SJ


SJ kan inte annat än älska mig just nu. Igår bokade jag tågbiljetter till Stockholm tur och retur och idag blev det tågbiljetter Köpenhamn. Att resa är helt klart den bästa medicinen mot min rastlösa själ.

Så snart får jag äntligen träffa Maria igen och klappa på hennes gravidmage. Helt galet att en sådan liten människa kan bära runt på en ännu mindre människa. Men en sak är säker; ungen kan inte bli annat än söt med dem föräldrarna!

Maria och jag a long, long time ago.


Morrnmorrn


Utanför köksfönstret just nu


Tisdag. En dag närmre onsdag och när onsdagen väl är över, då är det inte långt kvar till helg. Min LEDIGA helg. Sitter just nu och knaprar i mig frukosten innan jag ska bege mig på jakt efter billiga tågbiljetter. En liten Stockholmsresa ska planeras in denna månad om SJ's biljettpriser tillåter...









On the catwalk?


Sitter här och är sjukt nervös. Blev en liten bussresa till Linnéplatsen i eftermiddags efter att Kärleken hittat en intressant annons i Metro...vad jag gjorde där tänker jag inte avslöja förrän jag vet om det blir av eller ej. Men jag återkommer när jag vet.


Lagt på lådan


Nu är blanketten om namnbyte på väg till Skatteverket. Byebye Johanna Agneta, hello Johanna Judith. Om namnbytet går igenom vill säga. Tänkte först nöja mig med ett namn, men bestämda mig för att min mormor skulle få vara med på ett hörn innan hon försvinner helt från minnet.

Måndag till trots är humöret förvånansvärt bra. Efter att han servat konsumtionsgalna människor hela helgen var det oerhört skönt med en ledig dag. Sedan trillade jag över Kärlekens första fotojobb här på nätet också, jag och måste erkänna att jag blir lite stolt över att ha en sådan guldklimp i mitt liv:) Fin från insidan och ut!


Min prins



Psst, svärmor! Alla bilder hittar du på: http://www.brollopsmagasinet.se/bildgalleri/bildgalleri-herr/