Då och nu


Jag är taggad på 141 bilder på den kära ansiktsboken. Bild nummer 141 föreställer mig, något berusad på tranbärsvodka i augusti 2007. Tyckte av någon konstig anledning att det var häftigt att ta fjortiskort på toaletten.

 

Den senaste bilden är från igår och föreställer mig sittandes inne på Popagandas ölområde. Det såg ut så här:

 

Bättre förr? Ytterst tveksamt!

 

Johanna is: har haft en helt fantastisk helg på Popaganda! Strålande sol, grymma artiser och härlig stämning. Vad mer kan man begära?


 


År 2012 blir det bröllop, eller?

Två veckors semester är snart över. Två veckor innehållande räkfrossa, en ny frisyr, fem galna fransmän, åtta nätter på en madrass på golvet, en festival, två besök på Lisberg, ett bröllop, dans, några glas vi för mycket och regn, regn och åter regn.Johanna is: fångar man brudbuketten sägs det att man ska gifta sig inom ett år. Yeah right!
Tvära kast


Alexander Wang pre-summer 2012

Lika sugen som jag var på att spara ut håret igår, lika sugen blev jag på att raka av pottan jag har på huvudet när fick syn på fröken på bilden ovanför. Kläderna skulle jag inte heller tacka nej till för den delen! Om en vecka har jag tid hos frisören. Hur tycker ni jag ska klippa mig?


Sonia Rykiel pre-summer 2012


Dagarna på jobbet går sååå långsamt just nu. Eftersom så många är på semester är det minst sagt lugnt på kontoret, så vad göra? Jo sitta på www.wgsn.com och dregla över alla fina ting som finns. Som den här kreationen från Sonia Rykiels kollektion för pre-summer 2012. Tycker även att stylingen är fantastisk fin! Kanske dags att spara ut håret igen?