Sol. Vin. Balkonghäng och en Nelly. Fyra i...

img_2631 (MMS)

Sol. Vin. Balkonghäng och en Nelly. Fyra ingredienser för en lyckad helg som nu är till ända. Fem arbetsdagar till sedan väntar västkusten i dagarna tolv!


Jubileum


Idag "firar" jag ett år som singel. Hjälp, vart tar tiden vägen?!


Johanna is: börjar se vissa likheter...


Ja tack

 

Acne did it again. Knitted perfection.


Nobelpriset i litteratur nästa?


Fick ett litet ryck och började skriva på en bok. Egoboosta med Bodin heter den...NOT! Syftet med detta lilla projekt är mest att rensa tankarna men skulle den någonsin bli tryckt utlovas smaskigheter.


Johanna is: 1 h kvar till löning. Hallelujah!

Dagens fråga


Varför bryr jag mig mer om andra än om mig själv?
Jag ska ju trots allt stå ut med mig själv i (förhoppningsvis) sisådär 60 år till och för att mäkta med mitt egna sällskap både fysiskt och psykiskt borde jag nog rå om mig själv lite bättre.


Johanna is: brottas med hemlängtan. "Bara" 13 dagar kvar...

Reseplaner


Läsarstatistiken är minst sagt ojämn från dag till dag men ni är förvånande ihärdiga ändå måste jag säga, mina glesa uppdateringar till trots. Så vad är senaste nytt?

I helgen åkte jag iväg på en liten mini-semester till Malmö och gjorde även en liten avstickare till Köpenhamn. Eftersom mitt sällskap hatar kameror mer än mig (hur nu det är möjligt) blev det inga kort tagna. Nästa resa blir till Västkusten där jag insupa havsluft i dagarna tolv. Kan inte i ord beskriva hur mycket jag längtar! Då ska det drickas vin på Kino, hälsa på päronen, vara funktionär på Way Out West, gå på Liseberg och drickas ännu lite mera vin på Kino. Lycka!

I oktober är det resedags igen. Till Paris. Romantikens huvudstad som jag blev så hopplöst förälskad i redan vid första ögonkastet.

Ett Paris, en Sanne och så jag. Det kommer bli fantastique!

 


Bildbevis


Jag lever. Jag äter ordentligt. Jag jobbar mån-fre och helgen har jag spenderat med Cissi.Mitt nya hem

img_9683 (MMS)

Mitt nya hem