Hjärtesorg


En fantastisk stad full med kärlek och underbara vänner. Fan vad jag har saknat Göteborg...det kommer bli tufft att skiljas åt på måndag morgon.


Johanna is: midsommarafton var så långt ifrån sill och nubbe man kan komma, men ack vad trevligt vi hade det!

Nu rullar jag in på Göteborgs Central! Ell...

bild0715 (MMS)

Nu rullar jag in på Göteborgs Central! Eller jag skulle ha gjort, men så klart har SatansJärnvägar strulat till det som vanligt så vi är en timme sena. Underbart.


Shoppat


Flytten till Stockholm har dessvärre väckt min shoppinglust till liv. Igår var det dags igen. Den här gången var det en klänning från Acne som fick följa med hem. Den var trots allt på REA och svarta klänningar kan man aldrig få för många av...eller?


Johanna is:
ska försöka dra ner på Internetdoserna de närmsta veckorna och därför får ni räkna med att det kommer bli väldig glest mellan blogginläggen framöver.Torsdag


Så var torsdagen snart till ända och endast en ynka arbetsdag återstår den här veckan. Dessvärre ser det ut att bli riktigt pissväder hela helgen, men det gör inte så mycket. Imorgon får jag nämligen finbesök från landets sydligare breddgrader!


Johanna is:
Miss Li – Oh boyEn bra start på dagen

SMS från A idag kl. 06.11;

"Det är skönt att veta när en ny dag startar så finns det folk som du, vilket betyder att det är en rätt skön värld ändå trots dens brister."Johanna is: två dagar kvar.


Vuxenpoäng


Idag har mitt alldeles egna skrivbord prytts med en sprillans ny dator och en jobbtelefon. Kors i taket, lillan håller visst på att bli stor.


Johanna is: 3 dagar kvar...

I do my little turn on the catwalk
Vill ni se fler bilder från Redkens grymma visning på hotell Tylösand 14 maj 2011 kan ni klicka
här.


BonusmaterialEfter att ha fyndat på Beyond Retro på Drottninggatan begav jag mig till deras andra butik vid Zinkensdamm (ligger även en på Åsögatan) i jakt på ett mörkblått skärp att matcha klänningen med. Någon skärp hittade jag inte. Däremot en fantastiskt fin väska i grön mocka. Även den fick jag pröjsa 249 kronor för. Efter det gick jag vilse och irrade runt i en halv evighet innan jag hittade rätt. Undrar om det var en pik från någon däruppe att jag kanske shoppat lite för mycket på sistone och behövde tänka över mina synder under en uppfriskande promenad?


Johanna is: peppar inför första riktiga arbetsveckan!
Den som söker, han finner

Den senaste månaden har jag varit på jakt efter den pefekta bröllopsklänningen. Tro nu inte att jag ska gå och gifta mig (måste hitta mig en man först) utan jag är bjuden på bröllop. Och då duger inte vilken trasa som helst. Har dammsugit varenda tänkbar butik i hela Göteborg utan resultat. Men idag hittade jag den...på på Beyond Retro för 249 pix.


Drömmer jag? Del 2


Efter en fantastisk första dag på jobbet bjöd lördagen på ännu fler överraskningar...

  1. Strålande solsken, igen! Min i vanliga fall likbleka hy är numera lätt ljusbrun.
  2. Bra shopping (Weekdays REA har börjat. Skynda att fynda!)
  3. Ett påskrivet andrahands-kontrakt på en underbar etta på Stora Essingen (inflyttning 1 juli)

Och för 300 riksdaler fick jag uttökat garderoben med;
Johanna is: nackdelen med att flytta 50 mil är att man måste sitta ensam hemma en lördagkväll...


Drömmer jag?


Två timmar introduktion. Lunch med trevliga kollegor. Målsättningsmöte med bullar som tilltugg följt av tillfixning inför avdelnings sommarfest. Ett glas bubbel på Scandic Anglais takterrass följt av x antal glas rosé på Josefina ute på Djurgården. Där har ni min första dag på jobbet gott folk. Sämre kan man ju ha det.


Johanna is:
nöjd, lycklig och lagom salongsberusad. God natt!

Nu gäller det...dags för första dagen på n...

bild0705 (MMS)

Nu gäller det...dags för första dagen på nya jobbet!


Baksidans framsida

Tips från coachen! Sitt inte fyra timmar i Slottsskogen utan solskyddsfaktor.
Och om du ändå skulle göra så...undvik att sitta som en hösäck. Brännan blir jämnare då.


Känn ingen sorg för mig Göteborg


De senaste dagarna har varit HELT fantastiska. Lyckorus har blandats med bakrus, solsting, hångel och de finaste av vänner. Staden har visat upp sig från sin allra bästa sida och det är inte utan sorg som jag lämnar Göteborg. Fast inte riktigt än. I 21 timmar till kommer jag befinna mig på Göteborgsk mark innan flyttlasset till Stockholm avgår. 21 timmar som ska fyllas med packning, städning och (förhoppningsvis) en och annan vän.En rastlös själ


Torsdag kväll och jag har klunkat te som aldrig förr för att sysselsätta mig med något. Ikväll var nämligen kvällen då alla vänner var upptagna på annat håll. Snacka om i-landsproblem...Johanna is: flytt på måndag. Jobbstart på fredag. Hallelujah!


Den som väntar på något gott..


...har nu väntat tillräckligt länge. Igår kom beskedet. JAG FICK JOBBET! Helst vill jag bara lalla lunt med ett brett leende på läpparna men det går inte. Nu måste jag nämligen ringa och maila en himla massa människor för att styra upp mitt liv. Nästa vecka (eller kanske redan på söndag) är det jag som återvänder till huvudstaden igen efter fyra års uppehåll.Johanna is: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!