My body says NO

Så här ett par dagar innan semestern strejkar kroppen totalt. Det spelar ingen roll att jag går och lägger mig halv tio på kvällen. När klockan ringer är jag ändå mer död en levande, och i det tillståndet blir det ju inte direkt några muntra blogginlägg skrivna (som ni säkert märker).

Så om ni vill se vad jag har för mig under semestern föreslår jag att ni antingen följer mig på instagram (johannajudith heter jag där) eller på Twitter (www.twitter.com/johannajudith). Eller varför inte både och?

På återseende!

Gör om, gör rätt

 
Efter att i flera månader lagt energi på helt fel saker och inte varit sann mot mig själv är det dags att ta sig kragen och rycka upp sig lite! Självömkan och energitjuvar är ju inte direkt något framgångsrecept, right?
 
 
Johanna is; dog lite i förmiddags när kompisen körde en värvningskampanj på Twitter utan min vetskap.
 

Watch out! There´s a giant in town

Igår besöktes Stockholm av en jättinna. Tror ni mig inte? Här har ni bildbevis!
 
 
 

Grått ute, grått inne, färg i sinne

Efter att ha varit vaken 22 h och sovit i dryga fem timmar är jag allt annat än häftig idag. Dessutom pryds Stockholms himmel av en kompakt molntäcke som inte ser ut att släppa igenom några solstrålar den här söndagen. Med andra ord en perfekt dag att stänga in sig i lägenheten med gott samvete och drömma sig bort.
Just nu drömmer jag om att pigga upp tillvaron med de mönstrade plaggen ur Diesel Black Gold pre-summer kollektion för 2013. Sedan blir man ju lite sugen på att spara ut till den där pagen igen...
 
Bilder från www.wgsn.com
 
 
Johanna is: 10 arbetsdagar kvar till semester!

Hej sommar!

Min gata. Mina ben. Långholmen. Goa tjejer.

Karlar i stickat

Har blivit lite av en sticknörd det senaste året. Jobbets "fel" såklart...men det kan jag stå ut med. Anyhow. Här kommer lite stiliga karlar i stickat. Först lite vad som kommer finnas till höst/vinter 2012/2013.
 
Nicole Fahri
Neil Barrett
Pringle of Scotland
Jil Sander
Z Zegna
 
Sedan senaste nytt för vår/sommar 2013 (ja, jag vet att det känns lite avslägset).
 
Paul Smith
Henrik Vibskov
Henrik Vibskov
Damir Doma
Hermès
 
Senare i veckan ska jag lägga upp lite printade godbitar för pre-summer 2013 för hos damer var tanken. Men det blir ju bekant inte alltid som man tänkt sig...ni får helt enkelt kika in och se om jag håller vad jag lovar.
 
 
Johanna is: att blogga eller inte blogga. Det är frågan...