Fjordfestivalen 2006

Underbara sommar
 
Ja det var ett tag sen nu....

Borta bra men hemma bäst...

..för västkusten är faktiskt fortfarande hemma för mig:) Får en sån där go känsla i magen när jag närmar mig Göteborg, den känslan har aldrig infunnit sig när jga närmat mig Sthlm trots att det är där jag bor nu (men jag är fortfarande inte skriven där).

I lördags kom mamma och pappa upp med bilen och då bar det av till IKEA för att inhandla en Billy-bokhylla, VÄLDIGT ovanlig möbel, jag vet;) Men det är den som passarplånboken bäst och så himla tråkig är den inte. Köpte snygga vitrindörrar till för att piffa upp dem lite.

Sen när vi kommit tillbaka till lägenheten och höll på och lastade ur så kom det en kille och ställde sig utanför porten..fine, tänkte jag, han väntar väl på någon..så efter en liten stund kom han fram och sa; -Ursäkta mig, får jag fråga en sak? Javisst får du det sa jag..-Är du singel? Nä, det är jag inte..- Nähä, tack ändå, och så gick han..HAHAHAHA..Vadå skum kille? Bara jag inte får en stalker efter mig nu:S

Igår åkte hela familjen brumbrum-bilen från Sthlm och hem till lilla Stenungsund. Såååå tradigt och åka bil, lite bättre är det i alla fall när man själv kan köra. För det är faktiskt grymt kul att köra bil:D

Idag träffade jag Anna och Jennifer i Gbg:D Väldigt niceigt att vara på hemmaplan måste jag säga. Vädret var dock inte lika trevligt:/ Käkade tacobuffé i Nordstan tills jag fick ont i magen och sen blev det lite shopping:) På väg till bussen senare på dagen stötte jag på Jessan! Ja, världen är bra liten ibland.

Anna skickade en bild från Fjordfestivalen som var i Uddevalla i början av augusti, hjälp vilket litet troll jag var..haha..och brun! så trött på att vara blek, är ju deprimerande. Lägger upp bilden här tänkte jag så man får lite sommarfeeling:)

Ajajaj:(

Idag vaknade jag med halsont, inte roligt! Har kliat lite i halsen i flera dagar men det har inte brutit ut, antagligen för att jag har varit så stressad så nu när jag äntligen slappnar av så slår det till:(

Men jag får glädja mig åt att det "bara" halsen som värker, pepparpeppar..Blir nog frisk när jag fått köpt en fin väska;)

Vaknade för övrigt av mig själv kl.8 så det blev ingen vidare sovmorgon inte..ska snart dra mig till skolan, måste bara piffa till mig lite. Att lämna pyjamasbyxorna för de mindre bekväma stuprörsjeansen är ett steg i rätt riktning;P Hade planerat kjol idag men det blåser ju ganska rejält så jag får nog tänka om.

Imorgon kommer mina päron på besök:D Har inte sett de på över en månad:( Och på söndag bär det av till kära gamla västkusten igen...

Jag har inget liv..

..för jag är i skolan i ca 12 timmar om dagen! Igår var jag där 8-20 och idag 9-19:/ Men nu börjar jag få läget under kontroll åtminstone. Men nu har jag höstlov! På pappret i alla fall, men jag ska till skolan imorgon igen för att konstruera färdigt ett mönster, sen blir det lite shopping:) Måste införskaffa en riktig väska, blir något i svart läder..

Så blev Rika färdig med min klänning idag också, den är såååå fin:D Men så är det ju min design också;) Nädå, Rika är helt otroligt bra på och sy ,och snabb! Till skillnad från en annan..menmen..snabbheten kommer väl så småningom hoppas jag.

Sen tänkte jag lära mina medmänniskor ett nytt ord, eller nytt och nytt..jag började använda det i högstadiet för ca 4-5  år sedan men ändå.

Egosexuell= en person som är så självupptagen att han/hon varken ser eller tänker på någon annan än sig själv.

Personen tycker helt enkelt att han/hon är oemotståndlig på alla sätt och vis. Ett ganska passande ord inte sant?

Imorgon ska jag nog ta mig en lite sovmorgon och inte gå upp förrän kl.8-9 någon gång..vilken lyx, haha..

Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner och ta det lugnt med pluggandet Nelly;)






Regnet det bara öser ner...

...och jag ahr inga regnkläder så jag kan inte gå ut och gå:( För powerwalka med ett paraflax i handen skulle se lite roligt ut. Måste ska stavar snart, vet att det ser roligt ut men det kan inte hjälpas när man inte har en enda tränad muskel i hela överkroppen. Funderar seriöst på att köpa gymkort..men vi får se...

Idag hände en intressant sak, jag existerar inte! Ja, du läste rätt. Ringde till Folktandvården i Vällingby för att beställa en sista tid innan jag blir tvungen att betala mina tandläkarbesök:D
Så skulle damen i andra änden av luren knappa in mitt personnummer, men jag fanns inte! Och detta var tydligen något sytem för hela Sverige så det hade inget att göra med att jag inte avr skriven i Sthlm, skumt!
Hon hade aldrig varit med om något liknande sa hon. Men jag fick en tid till slut.

Nu är sammetsdetaljen HELT KLAR! Äntligen..så nu ska jag lägga all min tid och energi på ett plagg som ska vara färdigt innan lovet.

Stannade inet kvar i skolan idag då jag kände att jag behövde en liten mjukstart, men jag har med mig plagget hem så jag ska tråckla lite i kväll.

Var och fikade med några kompisar efter skolan idag och vilka satt inte vid bordet alldeles brevid
? Jo, Karl Martindahl och Anton Körberg, den ena skäggigare än den andra..

Sen ryckte jag till av att någon gick emot min stol och drog ner min väska på golvet..klantskalle tänkte jag och tittar rakt in i Dilbas ögon..hon bad om ursäkt i alla fall.

Så dagens kändisstatistik blir alltså 3 kändisar;)


Välkommen

Hej och välkommen:)

Detta är helt nytt för mig, men jag ska göra mitt bästa. Du har alltså hittat min blogg som kommer vara full med onödigt vetande och lite till. Om du inte tycker att det är nödvändigt att veta vad jag brukar äta till frukost vill säga;)

För tillfället är mitt liv inte särskilt spännande..går i skolan, tillskärarakademin i sthlm närmare bestämt och jag ska flytta sisådär 300 m till en större lägenhet på fredag:)

Men jag kanske ska presentera mig själv, här följer kommer lite onödigt vetande;

Namn; Johanna                                                                                                                             
Ålder; Är av den fina årgången 1987
Bor; Flyttade till sthlm för ca 2 mån sedan, är ursrungligen från Tjörn
Gör; Pluggar Klänningsskrädderi, är färdig till våren
Vill göra; Jobba som modedesigner, ni får väl läsa min blogg om ni vill veta om jag lyckas eller ej;)
Aktuellt; Ska flytta på fredag som sagt...

Här nedan kommer min första bild från helgens 30-års kalas med westerntema. Dagen till ära var jag saloonsdam;)
Lilla jag på westernfest

Lovar att jag ska bättra på mina datakunskaper:) Men övning ger färdighet..

Ha en fortsatt trevlig kväll, nu ska jag ner till tvättstugan:S