Sol, vind och vatten (i form av regn)

Hola amigos! Jorå, jag lever allt. Har bara roligare saker för mig än att blogga. Som att jobba, jobba, träna, träna och äta, äta. Och sova såklart. Lägg därtill någon dejt här och var, et voilà...där var ytterligare en vecka till ända.

Medan mina kära Göteborgsvänner basunerar ut på Facebook om hur FANTASTISKT vårväder det råder på västkusten har Stockholm bjudit på snöblandat regn. Fast idag har solen skinit. Dessvärre har även en isande kall nordanvind svept genom staden så någon vårvärme har det inte bjudits på. Trots detta blev detta dagen då årets första utomhusfika inmundigas på Bagel Street Café. Ett ställe jag varmt kan rekommendera till mina Stockholmsbaserade läsare (om det finns några?).


Johanna is: om elva dagar byts den kalla nederbörden ut mot ett 22 gradigt hav. Can't wait!


Intresseklubben antecknar

Varje söndag blir det en liten pik i läsarstatistiken här på bloggen. Den här söndagen var inget undantag.
Dessvärre har jag inga smaskigheter att bjuda på. Det mest häpnadsväckande var att temperaturen ute sjönk ända ner till 27 minusgrader på lördagnatten när jag (nykter) begav mig hemåt från en kväll med mycket tjöt och lite, lite Melodifestivalen.

Den här helgen kommer däremot innehålla desto fler smaskigheter. Ska bland annat ta mig ett glas vin, eller fem, efter fyra veckor utan alkohol och vem vet vart det kommer sluta?! Ni får helt enkelt kika in här på söndag igen och se om det finns något läsvärt inlägg att ta del av. Samma plats, samma kanal.


Johanna is: 30 dagar kvar till Kap Verde